1 yılda 45 kilo veren ünlü fenomen evinde ölü bulundu

Bir yıl içerisinde 45 kilo birden veren sosyal medya fenomeni Adriana Thyssen, evinde ölmüş halde bulundu.

1 yılda 45 kilo veren ünlü fenomen evinde ölü bulundu

Kesin ölüm sebebi bilinmeyen ünlü fenomen, geçtiğimiz gün son yolculuğuna uğurlandı. Brezilyalı giyim markası sahibi ve sosyal medya fenomeni olan 49 yaşındaki Adriana Thyssen, yaptığı rejimin ardından bir yılda 45 kilo vermişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık zayıflama süreciyle ilgili takipçilerine paylaşımlar yapan fenomen, evinde ölü bulundu.

1-yilda-45-kilo-veren-unlu-fenomen-evinde-olu-bulundu.jpg

UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI VARDI

Adriana'nın ölüm haberi, kendi giyim markasının sosyal medya hesabındaki bir gönderi ile sevenlerine duyuruldu. Gönderide, "Sevgili Drika'nın vefatını size bildirmekten derin bir üzüntü ve pişmanlık içindeyiz. Bu acı anında herkesin dualarını ve şefkatini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Drika, özel bir cenaze töreni ile doğduğu yer Minas Gerais'de son yolculuğuna uğurlandı. Ölümünden önce yaptığı diyetin sonuçları hakkında sürekli şekilde takipçilerini bilgilendirip insanları sağlıklı beslenmeye teşvik etmeye çalışıyordu. En son sağlığına kavuştuğuna ilişkin yaptığı paylaşım takipçilerini oldukça sevindirmişti. Drika, genç yaşlardan itibaren fazla kilo ile mücadele ettiğini ve 18 yıl boyunca uyuşturucu madde bağımlılığı olduğunu da itiraf etmişti. Bu durum onu depresyon ve alkole sürüklemişti. Diyetler denemiş, ancak bir türlü çözüm üretememişti.

1-yilda-45-kilo-veren-unlu-fenomen-evinde-olu-bulundu-001.jpg

ADRİANA THYSSEN HAKKINDA

Brezilyalı sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda bir giyim markasının sahibi olan Adriana Thyssen, yaptığı bir diyetle bir yıl içerisinde tam 45 kilo kaybı yaşadı. Sosyal medya hesabından da sık sık zayıflama süreciyle alakalı paylaşımlar yapan ünlü fenomen isim evinde maalesef ölü bulundu.