10 yaşındaki fenomenin kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı

Milyarder Emily Abraham'ın 10 yaşındaki Tiktok yıldızı kızı Moo Abraham, lüks harcamalarıyla sık sık gündem oluyor.

10 yaşındaki fenomenin kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı

Küçük fenomenin günlük kombininin 58 bin sterlin yani yaklaşık 2 milyon TL olduğunu duyanlar adeta şoka girdi. Milyarder Emily Abraham'ın 10 yaşındaki TikTok fenomeni kızı Moo Abraham, hesabından bir kombinin ne kadar olduğunu paylaşınca isanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Dünyaca ünlü markalardan giyinmeyi tercih eden küçük fenomeninin bir kombininin toplam değeri ise yaklaşık 2 milyon TL olduğu öğrenildi.

10-yasindaki-fenomenin-kiyafetinin-fiyati-dudak-ucuklatti.jpg

AYAKLI SERVET

"Milyarder Kızı" olarak bilinen Moo, lüks moda ve lüks arabalara olan ilgisiyle sosyal medyada fenomen haline gelen Moo, TikTok'ta paylaştığı bir videoda günlük aksesuarlarının değerini söyledi. Küçük fenomenin takıları arasında 10 bin sterlinlik bir saat, 3 bin sterlinlik bir yüzük, 15 bin sterlinlik bir bilezik, 4 bin sterlinlik bir kolye ve 3 bin sterlinlik bir çift küpe var. Camel renkli 20 bin sterlinlik deri çanta kullanan fenomenin mini Kelly charmı ise 3.5 bin sterlin olan fiyatıyla dudak uçuklatıyor. Yani Moo'nun bir günlük kombininin toplam değeri tam 58.5 bin sterlin yani yaklaşık 2 milyon TL değerinde. Fenomenin yayınladığı buu video büyük ilgi çekti ve izleyiciler Moo'yu "ikon" ve "stilin tanımı" olarak tanımladı. Kimi izleyiciler zengin ve şımarık çocukların genellikle zor karakterler olduğunu söylese de Moo'nun şımarık davranmadığına söyledi.

10-yasindaki-fenomenin-kiyafetinin-fiyati-dudak-ucuklatti-001.jpg

“MİNİ MODA TUTKUNU”

Moo aynı zamanda ailesinin ikinci el tasarım el çantaları ve mücevherleri sattığı Love Luxury adlı mağazalarının önünde sıkça görünen bir 350 bin sterlinlik Mercedes G-Wagon'unda sahibidir. Moo'nun annesi Emily "mini moda tutkunu" tanımlıyor ve bu yılın başlarında bir moda şovunda yürüdüğünde bu unvanını haklı çıkardığını söylüyor. Dünyaca ünlü markaların okul çantalarını kullanan küçük milyarder fenomen, aynı zamanda Londra'nın en iyi restoranlarında yemek yiyor ve Dubai gibi yerlere özel jetle yolculuk yapıyor.