Abartılı makyajlarıyla bildiğimiz MasterChef Esra bu defa şaşırttı

MasterChef Türkiye yarışmasıyla ün kazanan ve yaptığı abartılı makyajlarla sık sık konuşulan Esra Tokelli, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölüme makyajsız çıkmayı tercih etti.

Abartılı makyajlarıyla bildiğimiz MasterChef Esra bu defa şaşırttı

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star ile bilinen Esra Tokelli, abartılı makyajıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Bir önceki bölümde çekimlere makyajsız katılan Esra Tokelli, seyirciyi şaşkına çevirdi.

abartili-makyajlariyla-bildigimiz-masterchef-esra-bu-defa-sasirtti.jpg

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Masterchef 2020 sezonunda yarışan Esra Tokelli, All Star kadrosuna giren 8. isim olmuştu. Başarılı tabakları ve mutfaktaki düzeniyle şefler tarafından takdir toplayan Esra Tokelli, tarzıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Uzun kirpik ve abartılı makyajlar tercih eden cesur yarışmacının doğal hali çok fazla merak ediliyordu. Zaman zaman sosyal medya hesabından makyajsız hallerini paylaşan Esra Tokelli, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümlerin çekimine de doğal haliyle çıkmayı tercih etti. Esra Tokelli'in doğal hali ise izleyicileri ikiye böldü. Bir kısım Tokelli'ye abartılı makyajları yakıştırırken bir kısmı da makyajsız halini çok beğendiğini ifade etti.

abartili-makyajlariyla-bildigimiz-masterchef-esra-bu-defa-sasirtti-001.jpg

ESRA TOKELLİ KİMDİR?

MasterChef 2020’de yarışma fırsatı yakalayan Esra Tokelli ev hanımıdır. Esra Tokelli geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır. 41 yaşında olan yarışmacının 24 yaşında bir oğlu vardır. Başarılı isim daha önce Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında da yarışmış ve birinci olmayı başarmıştır.