Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosu için bir bomba isim daha açıkladı

Survivor 2023'deki başarılı performansıyla adından söz ettiren 48 yaşındaki Özgür Tetik, Survivor 2024 All Star’ın kadrosuna dahil olduğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı duyurdu.

Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosu için bir bomba isim daha açıkladı

Özgür Tetik'in performansını merak ettiğini dile getiren Acun Ilıcalı, "Performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, SMS'siz nereye kadar götürecek heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu. Yayınladığı her dönemde fenomen olmayı başaran Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekranlarda heyecan dolu anlar yaşattı. Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Yasin Obuz, Sahra Işık ve Gizem Memiç'in ardından Özgür Tetik de kadroya dahil olan isim oldu.

acun-ilicali-survivor-all-star-kadrosu-icin-bir-bomba-isim-daha-acikladi.jpg

SMS’SİZ NEREYE ADAR GÖTÜRECEK HEYECANLA BEKLİYORUM

Sosyal medya hesabından her gün bir ismi açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de 48 yaşındaki Özgür Tetik'i yarışma severlere duyurarak heyecan yaşattı. "Survivor'da oldukça başarılı performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür Tetik, All Star'da parkurda ter dökecek. Özgür Tetik SMS'siz Survivor'da performansıyla nereye kadar götürecek heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

acun-ilicali-survivor-all-star-kadrosu-icin-bir-bomba-isim-daha-acikladi-001.jpg

ÖZGÜR TETİK KİMDİR?

NPTI level3 ve fitness federasyonu level2 antrenörü olan Özgür Tetik, Avusturya da Crossfit eğitimi almıştır. Latin danslarıyla da uzun yıllar ilgilenmiştir. Gösterilere, yarışlara katılmıştır ve eğitmenliğini yapmıştır. 2 senelik triatlon macerasının ardından sadece koşu yarışlarına katılmıştır.