Acun Ilıcalı Survivor All Star’ın kadrosundan bir isim daha açıkladı

Acun Ilıcalı, daha önce de yarışan Seda Ocak'ın Survivor All Star 2024 kadrosunda mücadele edeceğini yarışma severlere duyurdu.

Acun Ilıcalı Survivor All Star’ın kadrosundan bir isim daha açıkladı

Seda Ocak katıldığı sezonlarda performansıyla adından sık sık söz ettirmişti. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak isimleri bir bir açıklamaya devam ediyor. Yeni sezon öncesi yarışmada yer alacak isimleri art arda paylaşanAcun Ilıcalı, Seda Ocak'ın da adaya gideceğini paylaştı.

acun-ilicali-survivor-all-starin-kadrosundan-bir-isim-daha-acikladi.jpg

HEYECANLA BEKLİYORUM

Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekranlarda heyecan dolu anlar yaşatacak. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın ve geçtiğimiz senenin şampiyonu Nefise Karatay yeni sezonda yarışacağı kesin olan isimlerden. 2024 Survivor'a iddialı bir kadroyla ekranlara hazırlanan Acun Ilıcalı takıma bir tanıdık isim daha dahil etti. Yarışmaya katılacak yeni ismi yarışma severlerle paylaşan Acun Ilıcalı, "Seda bu sezon All Star'da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum.” notuyla paylaşım yaptı. Seda Ocak katıldığı sezonlarda performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

acun-ilicali-survivor-all-starin-kadrosundan-bir-isim-daha-acikladi-001.jpg

SEDA OCAK KİMDİR?

Bursa Kız Lisesi'nden mezun olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bölümlerini bitirmiştir. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmakta olan Seda Ocak, evli ve 2 çocuk annesidir. Spor hayatına 10 yaşında atlet olarak 100 metre engelli olarak başlamıştır. Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bırakmıştır.