Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı yolda Selena Gomez’i görünce fotoğraf çektirmek için kuyruğa girdi

Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, yurt dışında Selena Gomez'i gördü. Dünyaca ünlü isimle fotoğraf çektirmek için çaba gösteren Banu Ilıcalı'nın o anları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı yolda Selena Gomez’i görünce fotoğraf çektirmek için kuyruğa girdi

Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ’dan dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Babasıyla sık sık yurt dışına seyahat eden bir çocuk annesi Banu Ilıcalı son olarak bir video ile sosyal medyanın diline düştü. Banu Ilıcalı yurt dışında dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in arabadan indiğini görünce hemen fotoğraf çektirmek için aracın yanına gitti.

acun-ilicalinin-kizi-banu-ilicali-yolda-selena-gomezi-gorunce-fotograf-cektirmek-icin-kuyruga-girdi.jpg

ACUNUN KIZIDA OLSAN SIRAYA GİRİYORSUN

Selena Gomez ile yanak yanağa selfie çeken Banu Ilıcalı sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Ünlü televizyoncunun kızına "Acun'un kızı da olsan selfie sırasına giriyorsun", "İstese babasından Survivor'a getirirdi" şeklinde yorumlar geldi.

acun-ilicalinin-kizi-banu-ilicali-yolda-selena-gomezi-gorunce-fotograf-cektirmek-icin-kuyruga-girdi.jpeg

SELENA GOMEZ KİMDİR?

Selena Marie Gomez 22 Temmuz 1992'de Teksas'da dünyaya gelmiştir. Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır. Gomez ailesinin tek çocuğudur. Selena'nın annesi Dallas'taki yerel tiyatrolarda sahne almıştır. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreden Selena'nın da oyunculuk yeteneği annesinden Selena Gomez gelmektedir. Dallas'taki bir ajans tarafından keşfedilmiştir. İlk rolü 7 yaşındayken Barney & Friends'te Gianna adlı karakterdir. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir.