Aile dizisi o tarihte ekrana geri dönüyor

Show TV ekranlarında Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı aile dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu.

Aile dizisi o tarihte ekrana geri dönüyor

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı aile dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyordu. Çekimlerine geç başlanan dizinin ne zaman ekrana döneceğini merak eden hayranlarına güzel haber verildi. Aile dizisi 2. Sezonu 3 Ekim tarihinde başlıyor.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’lu aile dizisi geçtiğimiz sezona damga vuran yapımlardan biri oldu. Kısa süre ekranda kalmasına rağmen geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizi Haziran ayında sezon finali yaparak ekrana veda etti. Aslında uzun süreli planlanmayan aile dizisinin sadece 13 bölümlük bir kısmı kaldı. Yeni sezon çekimlerine başlanan dizinin yayın tarihi de açıklandı.

SEZON FİNALİ EFSANE OLMUŞTU

Aile dizisi 13. Bölümde sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Yeni sezon içinizleyicilerin heyecanlı bekleyişi devam ederken sezon finalinde yaşanan olaylar da izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Devin’in hamile olduğu ortaya çıkarken aslanın vurulması sezon finalinde izleyicileri ekran başına kitlemişti.

AİLE DİZİSİ YENİ SEZON TARİHİ AÇIKLANDI

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile geçtiğimiz sezonun en iddialı yapımlarından biri olan aile dizisi yeni sezonda da salı akşamları Show TV'de izleyici ile buluşacak nokta aile dizisinin yeni sezon tarihi 3 Ekim olarak açıklandı.