Aleyna Tilki’den aileleri hedef alan paylaşım; Yargılansınlar, tacizcilerden farkı yok

16 yaşında alkollü mekanlarda sahne almaya başladığı için tepkilere sebep olan Aleyna Tilki, 0-12 yaş arası çocukların modellik yapmasına fenomen olmasına tepki gösterdi.

Aleyna Tilki’den aileleri hedef alan paylaşım; Yargılansınlar, tacizcilerden farkı yok

Çocukların istismar edildiğini ifade eden Aleyna Tilki, "Çocuğun her uzvunu paylaşan ebeveynler yargılansın, tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 16 yaşında içkili mekanlarda sahneye çıktığı için eleştirilerin odak noktası olan ve sonrasında şarkılarıyla şöhreti yakalamayı başaran Aleyna Tilki, küçük çocukların model ve fenomen olmasının yanlış olduğunu söyledi. Çocuklarının her uzvunu paylaşan ailelerin tacizcilerden farkı olmadığını dile getiren şarkıcı, yargılanmaları gerektiğinin altını çizdi.

aleyna-tilkiden-aileleri-hedef-alan-paylasim-yargilansinlar-tacizcilerden-farki-yok.jpg

BÜYÜDÜKLERİNDE ÇOK MUTSUZ İNSAN OLACAKLAR

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, çocuklarını fenomen haline getiren anne-babalara oldukça sert bir tepki gösterdi. X hesabından paylaşım yapan ünlü isim, çocuklarını paylaşan bazı ebeveynlere "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım. Herkes tarafından istismar edildiklerini düşünüyorum ve büyüdüklerinde çok mutsuz insanlar olacaklar. Güzel çocuk doğurdum deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki'nin paylaşımı takipçilerini adeta ikiye böldü. Bir kısım Aleyna Tilki'yi desteklerken bir kısım da "Sen de küçük yaşlarda sahneye çıktın" şeklinde yorumlar yaparak tepki gösterdi.

aleyna-tilkiden-aileleri-hedef-alan-paylasim-yargilansinlar-tacizcilerden-farki-yok-001.jpg

ALEYNA TİLKİ HAKKINDA

Aleyna Tilki 28 Mart 2000’de, Konya’da hayata gözlerini açmıştır. İlk olarak ismini Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları’nı söyleyerek duyurmuştur. Performansının sosyal medyada hızla yayılmasıyla, albüm çalışmalarına başlamıştır. Ağustos 2016’da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak büyük bir ün kazanmıştır.