Aleyna Tilki’nin yatak odası pozu

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Aleyna Tilki, son olarak yatak odasında çektiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

Aleyna Tilki’nin yatak odası pozu

Şarkıcının fotoğrafında dikkatlerden kaçamayan ayrıntı ise kırık olan telefonu oldu. Dönem dönem yaptığı açıklamalarla adından sık sık konuşulan genç yaşta şöhreti yakalayan şarkıcı Aleyna Tilki, yatak odasında çektiği pozları takipçileriyle paylaştı. Şarkıcının paylaşımında kırılan telefonu takipçilerinin dikkatinden kaçamadı.

aleyna-tilkinin-yatak-odasi-pozu.jpg

“TELEFON HANGİ SAVAŞTAN KALDI”

3,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından cesur pozlarını paylaşmaya devam eden Aleyna Tilki, son olarak yatak odasında ayna karşısında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Uzun sarı saçlarıyla dikkat çeken şarkıcının fotoğrafı çektiği telefonun kırık olması ise kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Aleyna Tilki'nin telefonunun parçalandığını gören hayranları "Telefon hangi savaştan kaldı?" Şeklinde yorumlar yaptı.

aleyna-tilkinin-yatak-odasi-pozu-001.jpg

ALEYNA TİLKİ HAKKINDA

28 Mart 2000 tarihinde Konya'da hayata gözlerini açmıştır. Aleyna Tilki aslen Trabzon Ofludur. 'Ayça' adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Annesi, bir özel kız öğrenci yurdu işletmektedir. Babası askeriyede memurdur. Babasının işi sebebiyle 4 yaşındayken Konya'dan İzmir'e taşınmıştır, 10 yaşından sonra da ailesiyle İstanbul'a yerleşmiştir. Annesi ile babası 10 Ocak 2018 tarihinde boşanmıştır. Aleyna Tilki, çocukken bale eğitimi almıştır, 7 yıl voleybol oynamıştır. Genç yaşta psikolojiyle ilgilenmiştir. 8 yaşındayken İzmir'de yerel bir televizyon kanalının şarkı yarışmasına katılmıştır.