Ariana Grande 2 yıllık eşinden boşanıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande ile 2 yıl önce dünyaevine giren Dalton Gomez boşanma kararı aldı.

Ariana Grande 2 yıllık eşinden boşanıyor

Çift, uzlaşma farklılıklarını gerekçe göstererek boşanma davası açtı. Ünlü şarkıcı Ariana Grande ve Dalton Gomez, iki yıllık evliliğini bitirmek için Los Angeles'ta bir boşanma davası açtı. ikili, boşanma gerekçesi olarak da uzlaşmaz farklılarını sebep gösterdi.

ariana-grande-2-yillik-esinden-bosaniyor.jpg

UZLAŞMAZ FARKLILIKLAR

Ocak ayından beri Wicked filminin çekimleri için eşinden ayrı yaşamak durumunda kalan Ariana Grande'nin uzun süredir evlilik yüzüğünü takmaması da sevenlerinin dikkatinden kaçmadı yoğun İş temposundan ötürü birbirine zaman ayıramayan çift, evliliklerinde sorun yaşamaya başlayınca boşanma kararı aldı. İkili, geçtiğimiz gün sessiz sedasız boşanma davası açtı. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan bir kaynak CNN'e, şarkıcının boşanma sebebi olarak "uzlaşmaz farklılıkları" gösterdiğini ifade etti. Ariana Grande ve Dalton Gomez, 2021 yılında 20 kişinin katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Grande düğünde Vera Wang imzalı sırt dekolteli bir özel tasarım gelinlik giymeyi tercih etmişti.

ariana-grande-2-yillik-esinden-bosaniyor-001.jpg

ARİANA GRANDE HAKKINDA

Ariana Grande, 26 Haziran 1993 tarihinde Boca Raton, Florida, ABD’de doğmuştur. Asıl adı Ariana Grande-Butera’dır. Babası Edward Butera, annesi Joan Grande’dir. Frankie Grande adında bir abisi bulunmaktadır. İlk olarak 15 yaşında Broadway de sahne almıştır. 17 yaşında iken 2010 yılında Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle ve yaptığı şarkılarla ün kazanmıştır. Ariana Grande, North Broward Prepatory School’da okumuştur. Müzikal kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılmıştır. Küçüklüğünde çocuk tiyatrosunda sahne alan başarılı yıldız “Oz Büyücüsü” gibi müzikallerde rol almıştır.