Aşk-ı Memnu’nun yeni Nihal’i belli oldu! Helin Kandemir Nihal Ziyagil’e hayat verecek

Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olan ve yayınlandığı döneme damgasını vuran sevilen dizi Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Film versiyonuyla izleyici karşısına çıkacak olan efsane yapımla ilgili merak edilen sorular yanıt buluyor.

Aşk-ı Memnu’nun yeni Nihal’i belli oldu! Helin Kandemir Nihal Ziyagil’e hayat verecek

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin yer aldığı Aşk-ı Memnu, yayınlandığı dönemin izlenme rekorları kıran yapımları arasındaydı. Hala tekrar bölümleriyle en çok izlenenler arasında yer almayı başaran efsane dizinin film versiyonu izleyiciyle buluşacak. Yeni Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i belli olmuştu. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter karakterini canlandıracağı yeni yapımda Nihal’i canlandıracak isim de belli oldu. İşte tüm merak edilenler…

AŞK-I MEMNU GERİ DÖNÜYOR

Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran efsane dizisi Aş-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. İzleyiciyi heyecanlandıran bu haber sonrasında ilk merak edilen oyuncu kadrosu olmuştu. Oyuncu kadrosuyla ilgili ilk bilgi Bihter karakterinden geldi. Hikayenin ana karakteri olan Bihter’i canlandıracak ismin ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah olduğu iddia edilmişti. Dizi versiyonunda Beren Saat’in hayat verdiği Bihter karakteri için Farah Zeynep Abdullah’ın kamera karşısına geçeceği haberi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

ask-i-memnu-nun-yeni-nihal-i-belli-oldu-helin-kandemir-nihal-ziyagil-e-hayat-verecek.jpg

NİHAL’E HAYAT VERECEK OYUNCU BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Aşk-ı Memnu’nun film versiyonunda Nihal’e hayat verecek oyuncunun ismi de belli oldu. Genç oyuncular arasında en iyi çıkış yapan isimlerden biri olan Helin Kandemir’in Nihal Ziyagil karakteri için imza aşamasına olduğu öğrenildi.

ask-i-memnu-nun-yeni-nihal-i-belli-oldu-helin-kandemir-nihal-ziyagil-e-hayat-verecek-002.jpg

HELİN KANDEMİR KİMDİR?

2 Haziran 2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Helin Kandemir, ilk TV deneyimini Ötesiz İnsanlar isimli dizide yaşadı. Reklam filmlerinde de boy gösteren genç oyuncu, Duy Beni, Doğduğun Ev Kaderindir ve Hakan:Muhafız gibi çok sayıda yapımda rol üstlendi. Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki performansıyla Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.