Atatürk'e saygısızlık yapan çocuğa beddua okuyan Gülben ergen sosyal medyada linç ediliyor

Sanatçı Gülben Ergen'in Atatürk'ün fotoğrafıyla uygunsuz ve oldukça çirkin hareketler yapan 17 yaşındaki lise öğrencisine "Nefesi boğazına tıkansın, çıkamasın inşallah şerefsiz" ifadelerini kullanması tepkilere neden oldu.

Atatürk'e saygısızlık yapan çocuğa beddua okuyan Gülben ergen sosyal medyada linç ediliyor

3 çocuk annesi Gülben Ergen'e sitem eden çok sayıda sosyal medya kullanıcısı "Senin de çocukların var, kınama" şeklinde yorumlar yaptı. İstanbul'da bulunan bir lisede Atatürk'ün fotoğrafına yönelik müstehcen hareketler yapan 17 yaşındaki A.E.S. ekipler tarafından tutuklandı. Görüntülere karşı sessizliğini koruyamayan Gülben Ergen ise "Nefesi boğazına tıkansın" diyerek beddua etti. Çocuğa beddua eden Ergen'in sözleri sosyal medya kullanıcılarını oldukça kızdırdı.

ataturke-saygisizlik-yapan-cocuga-beddua-okuyan-gulben-ergen-sosyal-medyada-linc-ediliyor.jpg

“ÇOCUKLARIN VAR KİMSEYİ KINAMA”

X hesabından paylaşım bir yapan Gülben Ergen, "Nefesi boğazına tıkansın, çıkamasın inşallah şerefsiz" şeklinde ağır sözler kullandı. Gülben Ergen daha sonra yaptığı paylaşımda lise öğrencisinin sınır dışı edilmesi gerektiğinin altını çizerek "Bu saygısız, minnetsiz, edepsizin tutuklanması yetmez! Sınır dışı edilsin! O sırıtan yüzü gülmez bilemez olsun" ifadelerini kullandı. Gülben Ergen'in sözleri sosyal medyada kısa sürede hızla yayılınca sert tepkiler de beraberinde geldi. Müzik kariyerinin yanı sıra "Çocuklar Gülsün Diye" adında okulları olan 3 çocuk annesi Gülben Ergen için "Evlatların var kimseyi kınama" yorumları yapıldı.

ataturke-saygisizlik-yapan-cocuga-beddua-okuyan-gulben-ergen-sosyal-medyada-linc-ediliyor-001.jpg

GÜLBEN ERGEN HAKKINDA

Gülben Ergen 25 Ağustos 1972 tarihinde Kadıköy, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 48 yaşındaki Türk şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirmiştir. 1987 yılında 16 yaşındayken Hürriyet gazetesinin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Gülben Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenliğe adım atmıştır.