Avukat sandığı sevgilisi dolandırıcı çıktı

Hülya Kuzulcan, kendisini avukat olarak tanıtan Mustafa isimli şahıs tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı.

Avukat sandığı sevgilisi dolandırıcı çıktı

1 ev 50 bin dolar ve altınlarını kaptırarak 10 milyon lira kayıba uğrayan Hülya Kuzulcan, tehdit edildiğini ifade ederek eski sevgilisinden şikayetçi oldu. Hülya Kuzulcan, kendisini "Avukatım" şeklinde tanıtan Mustafa isimli şahıs tarafından evlilik yalanıyla kandırıldı. Aşık olduğu şahsın sözlerine inanarak mal varlığını üzerine adamın üzerine geçiren Hülya Kuzulcan, dolandırıldığını anlayınca direkt savcılığa koştu.

avukat-sandigi-sevgilisi-dolandirici-cikti.jpg

“İLERLEDİKÇE GÖNÜL BAĞI KURDUK”

Beyaz TV'ye katılarak yaşadıklarını anlatan Hülya Kuzulcan, "Toplamda 10 milyon liram gitti. Kendini bana avukatım diye tanıtmıştı. Tabi bu ilk başta ciddi bir güven duygusu oluşturdu bende. Samimiyet ilerledikçe bir gönül bağı kurduk aramızda. Aradan 1-2 ay geçtikten sonra olay ciddiye bindi ve evlenmeye karar verdik. Bana 'bundan sonra bütün malımız mülkümüz bizim ortak. Biz bir aile olduk' dedi. Daha sonra da 2 dairem gitti fakat 1'ini el altından satmaya çalışırken el koyduk ve geri aldım. 50 bin dolarım, arabam ve evimdeki altınları da aldıktan sonra ortadan kayboldu" ifadelerini kullandı.

avukat-sandigi-sevgilisi-dolandirici-cikti-001.jpg

“GEREKİRSE BENİ VURACAĞINI SÖYLEDİ”

Adamın kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını ve mesleğini öne sürerek güven kazandığını ifade eden kadın, "Bana ben avukat olduğum için savcı ve hakim tanıdıklarımdan dolayı kiracıların çıkması çok daha hızlı ve kolay olacaktır deyince ilk dairemi bu şekilde verdim. Arabamı değiştirmek istiyordum o da 'direkt bana devredersen noterden satışıyla uğramazsın ben hallederim' dedi. Aileyiz ya biz nasıl olsa diyerek ruhsatımı da ona devrettim. Hedef grubu üst düzey zengin ve yalnız kadınlar... Bu paralarla Bodrum'da bir tane villa aldığını duydum. Savcılık kararıyla polis koruması ile gezdiğini, ruhsatlı silah taşıdığını ve gerekirse beni ayaklarımdan vurabileceğini söyledi. Paranın peşini bırakmam gerektiğini söylüyor” dedi.