Banu Parlak’tan şok iddia! Dilan Polat beni öldürtmek için tetikçi tuttu

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak’tan sosyal medyayı sallayan Dilan Polat iddiası geldi. Dilan Polat ile aralarında husumet olduğunu söyleyen Banu Parlak başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun Polat Ailesi olacağını dile getirdi.

Banu Parlak’tan şok iddia! Dilan Polat beni öldürtmek için tetikçi tuttu

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat son dönemlerde gündemden düşmüyor. Son olarak Kara para iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat hakkında bu defa da şarkıcı Banu Parlak’tan bomba gibi iddialar geldi. Banu Parlak, Dilan Polat ve eşinin kendisini öldürtmek için Tetikçi tuttuğunu öne sürdü.

KARA PARA AKLAMA İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Lüks yaşamı ile çok konuşulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama iddiaları gündeme gelmişti. Dilan Polat bu iddiaları sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Gözyaşları içinde yalanlamıştı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında bir iddia da Banu Parlak’tan geldi.

BENİ VURDURMAK İÇİN TETİKÇİ TUTTU

Bir dönem Dilan Polat ile yaşadığı kavgayla gündeme gelen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak’tan Polat ailesi ile ilgili bomba gibi iddialar geldi. 2 yıl önce güzellik merkezleri nedeniyle davalık olan Dilan Polat ve Banu parlak kavgası çok konuşulmuştu. Banu parlak, Dilan Polat ve eşinin kendisini vurdurtmak için Tetikçi tuttuğunu öne sürdü.

Can güvenliği olmadığını söyleyen Banu parlak, başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun Dilan Polat ve Engin Polat olacağını dile getirdi.