Bengü ve Selim Selimoğlu boşanıyor mu?

Geçtiğimiz perşembe akşamı verdiği bir konserde Ağla Kalbim şarkısının binlerce kişi tarafından söylendiğini duyunca gözyaşlarına hakim olamayan Bengü'nün evliliğinde kriz olduğu ve zor günler geçirdiği iddia ediliyor.

Bengü ve Selim Selimoğlu boşanıyor mu?

Selim Selimoğlu'nun da 5 yıllık eşi Bengü'yü takipten çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Şarkıları ve sahne performansıyla geniş bir hayran kitlesi olan Bengü, 2018 yılında Selim Selimoğlu ile dünyaevine girmiş ve 2 çocuk dünyaya getirmişti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Bengü'nün evliliğinde krizlerin olduğu iddiaları gündeme geldi. Selim Selimoğlu'nun Bengü'yü sosyal medya hesabından silmesi de iddiaların fitilini ateşledi.

bengu-ve-selim-selimoglu-bosaniyor-mu.jpg

EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKARDI

Geçtiğimiz akşam Ankara'da verdiği bir konserde 45 bin kişinin Ağla Kalbim şarkısını söylemesiyle gözyaşlarını tutamayan Bengü'nün evliliğindeki bir takım krizlerden ötürü üzgün olduğu iddia edildi. Evliliklerinde sorun yaşadığı konuşulan ikiliden Selim Selimoğlu'nun Instagram'da eşini takipten çıkarması da kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Eşini takip etmeye devam eden Bengü'den konuyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi. Başkent Kültür Yolu Festivali'nde sahneye alan Bengü, dillerden düşmeyen Ağla Kalbim isimli şarkısının binlerce kişi tarafından söylendiğini duyunca duygusal anlar yaşamıştı.

bengu-ve-selim-selimoglu-bosaniyor-mu-001.jpg

SELİM SELİMOĞLU KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Selim Selimoğlu, 1979 yılında hayata gözlerini açmıştır. Aile geleneği armatörlük mesleğini devam ettiren Selim Selimoğlu, SMAK Makina ve AKSEL OSGB işletmelerinin sahibidir. Bengü’yle aynı yaşta olan Selimoğlu kısa süre önce ikinci kez babalık heyecanı yaşamıştır.