Beyaz Show yılbaşında geri dönüyor! Beyaz Show sunucusu da belli

Bir döneme damgasını vuran sevilen program Beyaz Show geri dönüyor. Uzun yıllar boyunca ekran macerasını sürdüren ve yayınlandığı döneme damgasını vuran programın yeniden başlayacağı tarih belli oldu.

Beyaz Show yılbaşında geri dönüyor! Beyaz Show sunucusu da belli

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık’ın programına konuk oldu ve önemli gelişmeleri paylaştı. Bir dönem herkesin ilgiyle takip ettiği sevilen program Beyaz Show’un geri döneceği müjdesini veren Ilıcalı, programın yılbaşında ekranda olacağının müjdesini verdi. Daha önce programın sunucusu Beyazıt Öztürk’ten de Beyaz Show’un geri döneceğine dair açıklama gelmişti.

BEYAZ SHOW GERİ DÖNÜYOR

Beyaz Show geri dönüyor. Bir dönemin en çok izlenen programları arasında yer alan ve uzun yıllar ekran macerasını sürdüren Beyaz Show, yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz haftalarda hafızalara kazınan programın tekrar ekrana geri döneceğinin müjdesini vermişti. Konuyla ilgili heyecanlandıran bir açıklama da Acun Ilıcalı’dan geldi.

beyaz-show-yilbasinda-geri-donuyor-beyaz-show-sunucusu-da-belli.jpg

YILBAŞINDA EKRANDA OLACAK

Candaş Tolga Işık’ın programına konuk olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendisine yöneltilen ‘Beyaz Show olacak mı?’ sorusuna yanıt verdi. Bu soruya verdiği yanıtla herkesi heyecanlandıran Acun Ilıcalı, ‘Çok büyük geliyoruz. Beyaz Show yılbaşında olacak. Beyazıt Öztürk benim televizyon sektöründe takdir ettiğim insanlardan biridir. Hem kalbine hem de işine büyük hayranlığım var. Yılbaşında akılları alacak bir Beyaz Show olacak. Ben de çok heyecanlıyım. Yılbaşı gecesi nefes almadan izleyeceğiz.’ dedi.