Bir süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven; Olaylar netleşince herkes her şeyi görecek

2020 senesinde sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle davalık olan ve o tarihlerden beri hiçbir projede rol almayan Ozan Güven, sessizliğini sonunda bozdu.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven; Olaylar netleşince herkes her şeyi görecek

Setleri ve çalışma arkadaşlarını çok özlediğini ifade eden Ozan Güven, dava sonuçlandıktan sonra setlere döneceğinin altını çizdi. Ozan Güven kendisiyle çalışmayı dile getirdiğini söyleyen Cem Yılmaz için de "Ben de herkesi çok özledim" ifadelerini kullandıç Birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Ozan Güven'in 2020 senesinde o dönem birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle davalık olmuş ve 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmıştı. Davanın sonrasında projelere ara veren o dönem yer aldığı diziden ayrılmak durumunda kalan Ozan Güven, geçtiğimiz gün objektiflere yansıdı. Setleri özlediğini dile getiren başarılı oyuncu, dava sonuçlandıktan sonra setlere döneceğini söyledi.

bir-suredir-ortalarda-gorunmeyen-ozan-guven-olaylar-netlesince-herkes-her-seyi-gorecek.jpg

AZ KALDI BİTMEK ÜZERE

Etiler'deki bir mekanda yapımcı Fatih Aksoy ile bir araya gelen Ozan Güven, çıkışta 2. Sayfa programına yaptığı açıklamalrada Cem Yılmaz'ın "Onunla oynamayı özledim" demesine "Ben de herkesi çok özledim. Bir ayrılık durumu yok, buralardayım" yanıtını verdi. Usta oyuncu, "Dava bitmeden setlere dönmeyecek misiniz?" Sorusuna ise "Dava devam ediyor. Hem dava sürecinde konuşmak doğru değil, hem de kimsenin canını sıkmaya gerek yok. Olaylar netleşecek, ondan sonra herkes her şeyi görecek. Az kaldı, bitmek üzere" ifadelerini kullandı. Şiddet olayının sonrasında İstanbul'u terk ederek Ayvalık'a yerleştiği söylenen Ozan Güven o konu hakkında da "Ben buralardayım, bir yere gitmedim. Ayvalık'a yerleştiğim söylendi. Ben de sizlere soracaktım neredeymiş tarlam diye" yanıtını verdi.

bir-suredir-ortalarda-gorunmeyen-ozan-guven-olaylar-netlesince-herkes-her-seyi-gorecek-001.jpg

ONUNLA OYNAMAYI ÖZLEDİM

Geçtiğimiz gün yeni filminin galasında Ozan Güven'le ilgili sorulara yanıt veren Cem Yılmaz, "Ozan ortaya bir prensip koydu. Başına gelen tatsız hadise neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor. Oyuncu arkadaşı olarak onunla oynamayı özledim" ifadelerini kullanmıştı.