Burak Özçivit'e teklif yağıyor

Başrol olduğu Kuruluş Osman dizisi sezon finali yapan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Netflix’te yayaınlanacak olan Berber filminde oynaması için teklif aldı.

Burak Özçivit'e teklif yağıyor

Özçivit, Temmuz ayında çekimlerine başlanması planlanan filmin teklifini kabul ederse Mert Yazıcıoğlu ile baba-oğulu beraber oynayacak Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisi 130. bölümle sezon finali yaptı. Dizi çekimlerini tamamlayan oyuncuya ise şimdiden teklifler çığ gibi yağmaya başladı.

burak-ozcivite-teklif-yagiyor.jpg

PARTNERİ MERT YAZICIOĞLU OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Burak Özçivit, Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortağı olduğu OGM Pictures'ten Berber filmi için teklif aldı. Netflix için çekilecek olan filmin senaryosunu Mehmet Ercan Erdem yazıyor. Burak Özçivit, temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan aksiyon türündeki film teklifini kabul ederse Mert Yazıcıoğlu ile baba-oğlu canlandıracak.

burak-ozcivite-teklif-yagiyor-001.jpg

MERT YAZICIOĞLU HAKKINDA

Mert Yazıcıoğlu,' 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydolan oyuncunun kariyerine başlangıç noktası ise ilginç hikayelerden birisi. Mert Yazıcıoğlu, bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı atar. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başlamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİ PROJELERİ

Kayıp Şehir

Karagül

Umuda Kelepçe Vurulmaz

Mehmed: Bir Cihan Fatihi

Bir Litre Gözyaşı

Bir Annenin Günahı

Aşk 101