Çağatay Ulusoy’un bölüm başı ücreti dudak uçuklatır cinsten

Dijital platformlarda yayınlanan birçok başarılı projede yer aldıktan sonra FOX TV'de yayınlanacak olan Gaddar dizisiyle el sıkışan Çağatay Ulusoy, bölüm başına 2 milyon TL kazanacağı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy’un bölüm başı ücreti dudak uçuklatır cinsten

Çağatay Ulusoy, yaptığı anlaşmanın sonrasında Türkiye'nin en pahalı oyuncusu olmayı başardı. 2 senedir dijital platformlarda boy gösteren Terzi, Kübra ve Centilmen projelerinde rol alan yakışıklı oyuncu, FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan olan Gaddar dizisiyle televizyon ekranlarına dönüş yapmaya hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy, Centilmen dizisinden bölüm başı 2 milyon TL alacak.

cagatay-ulusoyun-bolum-basi-ucreti-dudak-ucuklatir-cinsten.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ’U DA GEÇTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, geçmişte Netflix'in anlaşma yaptığı ilk Türk star olarak farkını koyan, yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy bölüm başına aldığı ücretle rekor üstüne rekor kırdı. Ünlü oyuncu şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete damgasını vurdu. Yakışıklı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçmiş olacak. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile'yle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ'u aldığı ücretide geçmiş olacak.

cagatay-ulusoyun-bolum-basi-ucreti-dudak-ucuklatir-cinsten-001.jpg

LEVENT KARARKTERİNE HAYAT VERECEK

Son olarak yakın dostu Mert Alaş'ın jean markasının Fransa'da düzenlenen davetine katılan ve havalimanında objektiflere yansıyan yakışıklı oyuncu, Ay Yapım'ın merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'da Levent karakterine hayat verecek. Hazırlıkları devam eden diziyi Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Sinan Öztürk'ün yöneteceği dizinin başrol kadın yıldızı Aydan'a kimin hayat vereceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Dizinin netleşen oyuncuları arasında Fatih Berk Şahin de bulunmakta.