Canbay ve Wolker kaza yaptı! Konsere giden rapçileri taşıyan minibüs devrildi

Rapçiler Wolker ve Canbay’ı taşıyan minibüs kaza yaptı. Konser için Zonguldak’ın Ereğli ilçesine yola çıkan rapçileri taşıyan minibüs devrildi. Meydana gelen kazada rapçiler ile birlikte 7 kişi yaralandı.

Canbay ve Wolker kaza yaptı! Konsere giden rapçileri taşıyan minibüs devrildi

Ereğli’ye konsere giden rap şarkıcıları Wolker ile Canbay’ı taşıyan minibüsün devrildiği öğrenildi. 7 kişinin yaralandığı kazada can kaybı yaşanmadı. Kaza haberini alan Wolker-Canbay hayranları ise rapçilerin kaldırıldığı hastanenin önüne akın etti. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

MİNİBÜS ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPARAK DEVRİLDİ

Canbay ve Wolker isimleri ile tanınan rap şarkıcıları 26 yaşındaki Vahap Canbay ile 23 yaşındaki Umut Bolat, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki konserleri için yola çıktı. İddiaya göre minibüs sürücüsü E.M., önünde seyreden ve İ.A. kontrolünde olan hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs savrularak aydınlatma direğine çarptı ve devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

canbay-ve-wolker-kaza-yapti-konsere-giden-rapcileri-tasiyan-minibus-dvrildi.jpg

KAZADA 7 KİŞİ YARALANDI

Kazada minibüs sürücüsü ile birlikte rapçiler Umuut Bolat, Vahap Canbay, İhsan Aydın, Nail Aydın, Yiğit Karaüzüm ve Erdem Canbay yaralandı. Kazada yaralanan 7 kişi sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

canbay-ve-wolker-kaza-yapti-konsere-giden-rapcileri-tasiyan-minibus-dvrildi-001.jpg

HAYRANLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Kaza haberini alan Wolker-Canbay hayranları ise soluğu hastanenin önünde aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Grubun solisti Umut Bolat’tan kazanın ardından açıklama geldi. Uyuduğunu ve olayı görmediğini söyleyen Bolat, ‘Gözümü açtım hastanedeyim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Şoförle birlikte 6 kişiydik. Diyarbakır konserinden İstanbul’a indik. Zonguldak’a konsere geliyorduk. Olay böyle gelişti. Ben kırıkla atlattım. Şoförümüz kırıkla atlattı. Küçük çaplı kesikler var.’ dedi.