Cem Özer’in Cem Karaca’nın anısına hazırladığı proje seyirciyle buluştu

Bir YouTube kanalına konuk olan Cem Özer, Cem Karaca'nın anısına hazırladığı Cem Olmak isimli müzikalinin detaylarını anlattı.

Cem Özer’in Cem Karaca’nın anısına hazırladığı proje seyirciyle buluştu

Cem Özer, seyirciyle buluşturduğu yeni oyunu için izleyicilerin mendille gelmesi gerektiğini ifade etti. Başarılı oyuncu Cem Özer, Cem Karaca'nın anısına bir müzikal düzenledi, ünlü oyuncu yeni projesinin detaylarından ve içine sinen bir iş olduğundan da bahsetti.

cem-ozerin-cem-karacanin-anisina-hazirladigi-proje-seyircisiyle-bulustu.jpg

BEN KOLAY KOLAY TAMAM DEMEM

Oyuncu Cem Özer'in Türk rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'ya duyduğu saygı ve hayranlığından ötürü "Cem Olmak" adında bir müzikal hazırladı. Müzikali izleyicisiyle buluşan oyuncu, yeni projesini "Bu bir müzikal. Şarkılar yer alıyor ve ben Cem Karaca ile sohbet ediyorum. Ben gösteride Cem Karaca ile konuşuyor gibi yapıyorum. Bu oyuncunun kafasının içinde geçen bir oyun. Şarkıları kafasında canlandırıyor ben çıkıp da şarkı söylemiyorum. Çok güzel tiyatral danslar var. Çok şık ve görkemli bir sahnemiz var. Sulu göz insanlar yanında bol mendil getirsin. Mendilsiz gelmeyin. Çok emek verdik ve çok güzel bir iş çıktı. Ben oyunculuğumda tiyatro sahnesinde usta işi yaptım dediğim bir iş oldu. Ben kendime normalde kolay kolay tamam demem ama bu oldu” ifadeleriyle anlattı.

cem-ozerin-cem-karacanin-anisina-hazirladigi-proje-seyircisiyle-bulustu.jpeg

CEM ÖZER KİMDİR?

Cem Özer , 5 Ekim 1958 tarihinde doğmuştur. Annesi Arşalus İçtilop tarafından Ermeni kökenli olan Cem Özer, Çerkez kökenli olan babası Nejat Özer tarafından ise aslen Kahramanmaraşlı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tamamlamadan ayrılmıştır. İstanbul'da kurulu bir tiyatro topluluğu bulunan "Dostlar Tiyatrosu"nda çalışmaya başlamıştır. Yaptığı stand-up gösterilerinin beğenilmesi ardından Star TV ve TRT kanallarından teklifler almıştır.