Çöp Adam dizisi final mi yapıyor? Reytingleri dibi görmüştü

Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi ile ilgili yeni gelişme var. Peki Çöp Adam dizisi final mi yapıyor?

Çöp Adam dizisi final mi yapıyor? Reytingleri dibi görmüştü

Televizyon ekranlarında yeni sezon başladı. Ancak geçtiğimiz sezondan kalan diziler bile reyting canavarına yenik Düşmeye devam ediyor. Yeni bir final haberi daha geldi. Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisi için final kararı alındı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizi son şansı da değerlendiremezse final yaparak ekrana veda edecek.

Star TV ekranlarında Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından esinlenerek yayınlanan Çöp Adam dizisi ile ilgili yeni bir karar alındı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çöp Adam dizisi geçtiğimiz hafta yeni sezona başlamıştı. Ancak ilk haftanın reytingleri beklenenin çok altında oldu.

STAR TV DİZİNİN FİŞİNİ ÇEKTİ

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Çöp Adam dizisi Star TV ekranlarında büyük umutlarla başlamıştı. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve ortalama reyting alan çöp adam yeni sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Star TV diziye son bir şans verdi. Önümüzdeki haftada dizide beklenen reytinglerin olmaması halinde final kararı verilecek. Çöp Adam dizisinin 30. Bölümü ile ekrana veda edeceği düşünülüyor.