Demet Akalın Altın Kelebek ödül törenine katılmayacağını açıkladı

Yeni bir programla ekrana dönmeye hazırlanan popçu Demet Akalın, Altın Kelebek Ödülleri'ne katılmayacağını ve ödül dahi almak istemediğini ifade etti.

Demet Akalın Altın Kelebek ödül törenine katılmayacağını açıkladı

Jess Molho ile TV8 ekranlarında gündüz kuşağında programı sunmaya hazırlanan şarkıcı Demet Akalın, yayınladığı bir videoda Altın Kelebek Ödülleri'ne katılmayacağını dile getirerek adeta resti çekti.

demet-akalin-altin-kelebek-odul-torenine-katilmayacagini-acikladi-001.jpg

HAK ETTİĞİMİZ YILLARDA VERMEDİLER

Sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ödül töreni kararından bahseden Demet Akalın, "Sakın Altın Kelebek için zamanınızı ve enerjinizi harcamayın. Sakın oy vermek için uğraşmayın. Çünkü ben ne aday olmak istiyorum ne aday adayı olmak istiyorum ne ödül istiyorum... Hak ettiğimiz yıllarda vermediler, hak etmediğimiz yıllarda almayalım canım. Aday adayı falan da olmayalım" ifadelerini kullandı.

demet-akalin-altin-kelebek-odul-torenine-katilmayacagini-acikladi-002.jpg

DEMET AKALIN BİYOGRAFİSİ

Demet Akalın 23 Nisan 1972 yılında dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı ve eski mankendir. Gölcük, Kocaeli'de doğmuştur ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamlamıştır. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başlamıştır. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yapmıştır. Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başlamıştır ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürmüştür ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamamıştır.