Dilan Çıtak Tatlıses’in son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, son günlerde adeta iğne ipliğe döndü.

Dilan Çıtak Tatlıses’in son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı

Zayıflığıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, zayıflığını fazla yürüyüş ve spora borçlu olduğunu söyledi. Şarkıları ve özel hayatıyla magazin gündeminde her daim yerini alan Dilan Çıtak Tatlıses, son günlerde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekiyor. Tatlıses fit halini yürüyüş ve düzenli spor borçlu olduğunu söylüyor.

dilan-citak-tatlisesin-son-halini-gorenler-buyuk-saskinlik-yasadi.jpg

KENDİ GİBİ EŞİDE ZAYIFLADI

Yaz boyunca sevenlerini şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatan Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle etkileşimde kalmaya devam ediyor. Son dönemlerde hızla kilo verdiği görülen Dilan Çıtak Tatlıses'in pozlarına beğeniler çığ gibi yağıyor. Güzel şarkıcı fit halinin yürüyüş ve düzenli spora borçlu olduğunu söyledi. Diğer yandan Tatlıses'in eşi Levent Dörter'in de zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.

dilan-citak-tatlisesin-son-halini-gorenler-buyuk-saskinlik-yasadi-001.jpg

DİLAN ÇITAK TATLISES KİMDİR?

Dilan Çıtak, 1989 yılında dünyaya gelmiştir. ABD'deki eğitiminin ardından Türkiye'de İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünde öğrenim görmüştür. Babası gibi şarkıları ile adından söz ettiren Dilan Çıtak'ın annesi ise Işıl Çıtak'dır. Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde okumuştur. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etmiştir. 2 sene keman 4 sene piyano çalmıştır kemanı bırakmıştır ve piyano çalmayı sürdürmüştür. Okul sürecinde müzikallerde ve korolarda yer almıştır. Caz orkestralarında solistlik yapmıştır. Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi almıştır.