Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu intihar girişiminde bulundu iddiası

Son günlerde sık sık gündeme gelen iş insanı Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu ile ilgili yeni bir iddia daha magazin manşetlerinde yer aldı. Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu intihar girişiminde bulundu iddiası

Son dönemde sık sık gündemin ilk sıralarında yer alan iş insanı Dilan Polat ve eşi Engin Polat, sosyal medya hesaplarından haklarında çıkan iddialara yanıt veriyor ve tüm iddiaların asılsız olduğunu belirtiyor. Haklarındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Polat çifti, geçtiğimiz günlerde Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun gözaltına alınması olayı ile gündeme gelmişti. Gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Sıla Doğu’nun intihar girişiminde bulunduğuna dair iddialar gündemde.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMIŞTI

İş insanı Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın esnasında uyuşturucu kullandığını itiraf etmiş ve gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Doğu, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İNTİHAR GİRİŞİMİ İDDİASI

Sıla Doğu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddiası gündem oldu. Gündeme gelen yeni iddialar sonrasında gözler yeniden Polat ailesine çevrilirken Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'nun intihar girişimi iddiası gündemde yer almaya devam ediyor.

AÇIKLAMA GELDİ

Dilan Poat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'nun intihar girişiminde bulunduğuna dair iddiaların gündem olmasının ardından gözler konuyla ilgili yapılacak açıklamaya çevrilmişti. Bu iddialar sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sıla Doğu, avukatının konuyla ilgili yaptığı açıklamayı Instagram hesabının hikaye kısmından yayınladı. İşte o açıklama...

dilan-olat-in-kardesi-sila-dogu-intihar-girisiminde-bulundu-iddiasi.jpg