Dilan Polat’ın güzellik merkezine silahlı saldırı

Son günlerin en çok gündem olan isimlerinden biri olan Dilan Polat ve Engin Polat, hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde yer almaya devam ederken Dilan Polat’a ait güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi.

Dilan Polat’ın güzellik merkezine silahlı saldırı

İş insanı Dilan Polat, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Hakkında çıkan tüm iddialara yanıt veren ve sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Dilan Polat, son olarak yaşadığı rahatsızlığı açıklamıştı. Kelebek hastalığına yakalandığını duyuran Polat, bu durumu son günlerde yaşadığı strese bağladı. Polat’ın Ataşehir’deki polikliniğine silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Gece saatlerinde ateş açıldığı belirtilen polikliniğe saldıran şahıs veya şahısların kimliği henüz belirlenemedi.

SİLAHLA ATEŞ AÇTILAR

İş insanı Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bir süredir gündemin en çok konuşulan isimleri arasında. Haklarında çıkan iddialarla ilgili sık sık açıklama yapan Polat çifti, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti. Son olarak Kelebek hastalığına yakalandığını duyuran Dilan Polat'ın Ataşehir'deki merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırının gece saat 04.00 sularında meydana geldiği belirtildi.

ÖLEN VEYA YARALANAN OLMADI

Dilan Polat'a ait olan ve Ataşehir'de bulunan polikliniğe silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda polikliniğin dış cephesi ve camlarına çok sayıda kurşun isabet ettiği öğrenildi. Silahlı saldırıda ölen veya yaralanan olmadı.

dilan-polat-in-guzellik-merkezine-silahli-saldiri.jpg

POLİS EKİPLERİ SALDIRGANLARI ARIYOR

Dilan Polat'ın Ataşehir'deki merkezine düzenlendiği iddia edilen silahlı saldırıda can kaybı veya yaralanan olmazken bazı camların kırıldığı belirtildi. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken polis ekiplerinin olay yerine gelerek çalışma başlattığı görüldü. Saldırganlar her yerde aranıyor.