Dilan Polat yardımcısı Şule’yi neden kovdu?

Sosyal medyanın gündemi Dilan Polat olmaya devam ediyor. Her geçen dakika yeni bir haberle gündeme gelen Dilan Polat bu defa da yardımcısı Şule’yi kovduğu haberleri ile konuşuluyor. Peki Dilan Polat Şule’yi neden kovdu?

Dilan Polat yardımcısı Şule’yi neden kovdu?

Dilan Polat sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Kara Para aklıma ve vergi kaçırma iddiaları ile gündemde olan Dilan Polat'ın sosyal medyadan iddialara verdiği yanıtlar da çok konuşuluyor. Son olarak Dilan Polat'ın Uzun yıllardan beri yanında çalışan yardımcısı Şule’yi işten çıkardığı ortaya çıktı. Peki Dilan Polat Şule’yi neden işten çıkardı?

DİLAN POLAT'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat son dönemlerde Kara Para atlama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündemden düşmüyor. Sosyal medyada paylaşılan iddialar ise son derece vahim. Dilan Polat peş peşe açıklamalar yaparak daha da konuşulmaya devam ederken bu defa yardımcısı Şule’yi işten çıkarması ile Gündem oldu.

Uzun yıllardan beri yanında çalışan yardımcısı Şule’yi işten çıkardığını açıklayan Dilan Polat, sebebini ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açıklamadı. Bu konuda hiçbir zaman konuşmayı düşünmediğini söyleyen Dilan Polat'ın bu paylaşımı yine kafa karıştırdı.