Dönence dizisi final yapıyor

Kanal D'nin yazlık dizisi olan Dönence, reytinglerde beklenen başarıyı elde edemediği için final yapma kararı aldı.

Dönence dizisi final yapıyor

Dizi, 14. bölümle ekran serüvenine son noktayı koyacak. Başrollerinde Emre Kınay, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Atakan Hoşgören, Ülkü Hilal Çiftçi, Ogün Kaptanoğlu, Doğa Karakaş ve Didem İnselel'in yer aldığı Kanal D'ni yazlık dizisi Dönence için final yapma kararı aldı.

donence-dizisi-final-yapiyor.jpg

14.BÖLÜMLE FİNAL YAPACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Kanal D'nin İzmirin Foça ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen gençlik dizisi Dönence'nin ekrana veda edeceği tarih belli oldu. Son olarak çarşamba günü 11. Bölümüyle seyircisiyle buluşan Dönence dizisi 14. bölümde yayın hayatını noktalayacak.

donence-dizisi-final-yapiyor-001.jpg

DÖNENCE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Üniversiteye gitme planları yapan Gece, bir yandan da tüm yaz boyunca sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurar. Ancak tüm hayalleri bir süreliğine askıya almak zorunda kalır. Çünkü özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul'un kalabalığı ve gürültüsü giderek daha da başa çıkılması zor bir hal almaya başlar. Sevgilisini ve tüm hayallerini geride bırakmak istemeyen Gece, bir anda kendisini ailesiyle birlikte Foça'da bulur. Hayatı bir anda değişen Gece, kardeşinin yazıldığı yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür ile tanışır. Özgür, anne ve babasını bir yangında kaybettikten sonra Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar'a hayatını adamış yakışıklı genç bir erkektir. Gece, Özgür'le tanıştıkça hayata daha olgun bir yerden bakmayı, Özgür de Gece'den hayatı ertelememesi gerektiğini birbirlerinden öğreneceklerdir. Ama bu süreçte Gece'nin sevgilisi Emir'in Foça'ya gelişiyle ikilinin arasında aşılması zor engeller ortaya çıkmaktadır.