Engin Polat’ın vurdurduğu iddia edilen adam; Ailem bunun hesabını soracaktır

Alacak verecek meselesi sebebiyle sorun yaşadığı Engin Polat'ın kendisini vurdurttuğunu ileri sürülen Halil İbrahim Kalkan, katıldığı canlı yayında olayın gerçek yüzünü anlattı.

Engin Polat’ın vurdurduğu iddia edilen adam; Ailem bunun hesabını soracaktır

Çocuğunun gözü önünde vurulduğunu ifade eden Kalkan, "Kimsenin tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Ailem de bunun hesabını soracaktır" sözleriyle tehdit etti. Son günlerde kara para aklama ve vergi kaçırma dedikodularıyla gündemden düşmek bilmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti bir de tetikçi tutarak bir kişiyi vurdukları iddiasıyla gündem oldu. 2017 senesinde aileye 500 bin TL para veren Halil İbrahim Kalkan isimli bir vatandaş, parasını geri talep ettiği için kendisine önce "Banu Parlak'ı vur" dediklerini kabul etmediği için de Engin Polat'ın talimatıyla kurşunlandığını söyledi. Halil İbrahim Kalkan katıldığı bir canlı yayında yaşananları anlatarak bir de tehdit etti.

engin-polatin-vurdurdugu-iddia-edilen-adam-ailem-bunun-hesabini-soracaktir.jpg

ÇOCUĞUMUN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE VURULDUM

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılan Halil İbrahim Kalkan, stüdyoya tekerlekli sandalye ile geldi. Mahallesinde çocuğunun gözü önünde kurşunlandığını söyleyen Halil İbrahim Kalkan, yaşadıklarını anlatırken "Çocuğumla markete gitmiştim dönüşte komşularımla konuşurken arkamdan bacağıma 3-4 el ateş ettiler. Ayağıma gelen 1 kurşun kemiğimi parçalamış. Bir kurşun da komşumu sıyırmış. Ben bu olaydan önce kendilerine ulaşmaya çalıştım Instagram üzerinden ama Engin Polat hakaret ederek beni engelledi” ifadelerini kullandı.

engin-polatin-vurdurdugu-iddia-edilen-adam-ailem-bunun-hesabini-soracaktir-001.jpg

BABASI BANA BAYİ VERECEKTİ

Sözlerine devam eden Kalkan, "Paramı almak için ortak dostlarımız araya girdi. Onlara da 'beni gasp etti' diye yalan beyanlarda bulundular ve beni emniyete aldırdılar. Ben zaten alacak meselesi yüzünden onlarla mahkemeliğim. Engin Polat'ın dayısı benim için 'ben onun ihalesini başkalarına verdireceğim' demiş. Benim Engin Polat'ın babasından alacağım vardı. Ben 500 bin TL elden kendisine para verdim. Babası bana güzellik merkezi bayisi verecekti. Kendisi o dönem sıkıştığı için ben eşimin altınlarını bozdurarak siyah bir torbanın içinde Engin Polat'ın babasına verdim. 2017 yılında yaşandı o günden beri paramı almaya çalışıyorum. Daha sonra Banu Parlak ile aralarında bir sorun vardı. Bana da Banu Parlak'a ateş et dedi, ben kabul etmedim. Biz korkumuzu Kerbela'da bıraktık. Ben devlete güveniyorum. Allah'tan başka kimseden de korkumuz yok. İstediği kadar tetikçi tutup göndersinler. Beni vuran kişi 3 gün önce benim mahalleme gelip araştırma yapmış, kamera var mı diye bakmış. Benim vurulmam için azmettiren kişi Engin Polat'tır” dedi.