Eşi tarafından 58 yerinden bıçaklanan YouTuber ilk kez konuştu

Eşi tarafından 58 yerinden bıçaklanarak yoğun bakıma kaldırılan ve uzun süre tedavi gören Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, yaşama dair verdiği mücadeleyi kazandı.

Eşi tarafından 58 yerinden bıçaklanan YouTuber ilk kez konuştu

YouTube hesabından yaşadığı korkunç anları anlatan Veziroğlu, "Sen bugün öleceksin ve bütün kadınlara senin ölümün ibret olacak' dedi. Bıçaklandıktan sonra gözümü açtığımda kanlar fışkırıyordu" ifadelerini kullandı. Merve Veziroğlu ayrıca vücudunda 37 hayati, toplamda 58 kesik olduğunu dile getirdi. Eşi tarafından defalarca bıçaklanarak yoğun bakıma kaldırılan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde kanalından aktardı. Veziroğlu "Sen bugün öleceksin ve bütün kadınlara senin ölümün ibret olacak' dedi. Bıçaklandıktan sonra gözümü açtığımda kanlar fışkırıyordu" şeklinde ifadeler kullandı. Veziroğlu ayrıca vücudunda 37 hayati, toplamda 58 kesik olduğunu anlattı.

esi-tarafindan-58-yerinden-bicaklanan-youtuber-ilk-kez-konustu-001.jpg

“BİRİLERİNİN SESİ OLMAM LAZIM”

Youtuber Merve Veziroğlu, geçtiğimiz ay evli olduğu Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. 32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak hayata geri döndü. Ölümden dönen kadın, YouTube hesabından paylaştığı video ile ailesine ve doktorlarına teşekkürlerini iletti. Aldığı bıçak darbesinin bilinenin aksine 37 hayati 58 kesik olduğunu ifade eden Veziroğlu o gün yaşananları tüm detaylarıyla anlattı. Veziroğlu "Çok korkunç bir andı. Ben hala iyileşebilmiş değilim. Hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak. Gerçekten çok zor. Beni bu videoya motive eden şey, başka kadınlar da bu durumu yaşıyor. Birilerinin sesi olması lazım.”

esi-tarafindan-58-yerinden-bicaklanan-youtuber-ilk-kez-konustu-002.jpg

“BIÇAK DEFALARCA BOYNUMA GİRDİ”

“Benim ona uzaklaştırma almamın dava açmamın sadece bana zararı var. Bu kadar gözünü karartan insan, kendi hayatını yakan insan sizin de hayatınızı karartabilir. Defalarca ondan boşanmak istediğimi söyledim. Bana intihar edeceğini söyledi. Daha sonra ben senden boşanırım gider birkaç ay kendimi unuttururum sonra da gelip seni temizlerim, sana kimse inanmaz dedi. Çünkü açıktan yapmıyordu bu tehditleri. Sevilecek bir tarafı yoktu ama onu ciddi bir merhametle koruyup kollamak istedim. O gün gel seninle yatak odasında konuşalım dedi. Çayımı içiyordum, odaya gittim bardağımla. Konuşma boyunca beni aşağıladı, kötüledi iftira attı. 2 saat boyunca beni aşağıladıktan sonra, telefonumu fırlattı. Diğer elinde bıçak vardı. Bana doğru geldi. Sen bugün öleceksin ve bütün kadınlara senin ölümün ibret olacak dedi ve kapıyı kilitledi camlar zaten kapalı yardım isteyebileceğim her yolu kapattı. Çok yalvardım ona. Beni bıçaklamaya başladı. Beyaz yorganı sardım önüme ama inanamayacağınız derecede hızlı yaptı. Kanlar fışkırıyordu etrafa. Beni ezdi. o bıçak defalarca boynuma girdi. Kelime-i Şahadet getirdim. Akciğerim söndü. İçim geçti, gözlerim karardı” şeklinde korkunç ifadeler kullandı.