Eşini aniden kaybetmişti! Kurtlar Vadisi’nin Elif’i Özgü Namal yeni aşkıyla görüntülendi

Özgü Namal, eşini 3 yıl önce ani kalp krizi nedeniyle kaybetmişti. Yakında yeni bir dizi ile ekranlara da dönmeye hazırlanan güzel oyuncu aşkı buldu.

Eşini aniden kaybetmişti! Kurtlar Vadisi’nin Elif’i Özgü Namal yeni aşkıyla görüntülendi

Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral 3 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucunda Hayatını kaybetmişti. Zor bir süreçten geçen ekranlardan ve gözlerden uzak bir yaz süreci geçiren Özgü Namal yakın zamanda ekrana Geri dönmeye hazırlanıyor. Eşinin ani ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan güzel oyuncu O dönem sosyal medya hesabından biri paylaşım yaparak "Biliyor musunuz hayat 5 dakika... 5 dakika sonra hayatınızı, sevdiğinizi herkesi kaybedebilirsiniz. Ben bunu yaşadım 5 dakika içinde her şeyi kaybettim. Hayatım sonsuza kadar değişti... Sevdiklerinizin kıymetini bilin" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZGÜ NAMAL AŞK ORUCUNU BOZDU

Eşiyle evlendikten sonra 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşen ve burada gözlerden uzak bir hayat sürmeye devam eden Özgü Namal 2020'de eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybetti. Ardından İstanbul'a dönen ve çocukları ile burada yaşamaya başlayan güzel oyuncu uzun bir aranın ardından televizyon reklamlarına da Geri dönmeye hazırlanıyor.

Uzun süreden beri özel hayatında daha sessizliğe bürünen Özgü Namal yeni bir aşka yelken açtı. Ondan bilgine göre güzel oyuncu Bodrum'da karşılaştığı turist Ferman Bey ile yakınlaştı. Dün İstanbul'da bir alışveriş merkezinde çift ilk kez görüntülendi.