Farah Zeynep Abdullah Nagehan Alçı hakkında suç duyurusunda bulundu

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Nagehan Alçı'ya suç duyurusunda bulundu.

Farah Zeynep Abdullah Nagehan Alçı hakkında suç duyurusunda bulundu

Son günlerde Aşkı Memnu’nun film versiyonu olan Bihter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney hakkında yaptığı “Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” şeklindeki yorumuyla gündem olmuştu. Gazeteci Nagehan Alçı bu yoruma sessiz kalmamış büyük bir tartışmanın başlamasını sağlayacak söylemlerde bulunmuştu.

farah-zeynep-abdullah-nagehan-alci-hakkinda-suc-duyurusunda-bulundu.jpg

TEHDİT EDENLEREDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından sık sık söz ettiren Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney hakkında yaptığı yorumuyla gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yorumuna sessiz kalmayan gazeteci Nagehan Alçı ise başlayacak büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ölüm yıldönümü nedeni ile sosyal medyada Yılmaz Güney hakkındaki bir paylaşıma sessiz kalamayan Farah Zeynep Abdullah, konuya ilişkin paylaşım yapan gazeteci Nagehan Alçı hakkında suç duyurusunda bulundu. Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada kendisini tehdit edenlere yönelik de suç duyurusunda bulunmayı ihmal etmedi.

farah-zeynep-abdullah-nagehan-alci-hakkinda-suc-duyurusunda-bulundu-001.jpg
NAGEHAN ALÇI KİMDİR?

Nagehan Alçı, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. İstanbul lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaz içi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim görmüştür. Gazetecilik kariyerine Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürmüştür.