Farah Zeynep Abdullah Yılmaz Güney yorumundan sonra ölüm tehdidi aldığını söyledi

Yılmaz Güney hakkındaki yorumundan ötürü günlerdir hedef gösterilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah, terör örgütü gruplarından ölüm tehdidi aldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Farah Zeynep Abdullah Yılmaz Güney yorumundan sonra ölüm tehdidi aldığını söyledi

Yılmaz Güney'in ölüm yıldönümü için paylaşım yapan Murathan Mungan'a "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" yorumunu yapan Farah Zeynep Abdullah, terör örgütü gruplarından ölüm tehdidi aldığı iddiasıyla gerekli mercilere giderek şikayetçi oldu.

farah-zeynep-abdullah-yilmaz-guney-yorumundan-sonra-olum-tehdidi-aldigini-souledi.jpg

TERÖR ÖRGÜTÜ GRUPLARDAN TEHDİT ALIYOR

Yılmaz Güney'in ailesi, ifadelerinden dolayı Farah Zeynep Abdullah'a dava açmaya hazırlanırken tepkiler de büyümeye devam ediyor. Günlerdir hedef gösterilen Farah Zeynep Abdullah, terör örgütü gruplarından ölüm tehdidi içeren mesajlar almaya başladığını iddia etti. Tehditlerin ardından harekete geçen güzel oyuncu, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

farah-zeynep-abdullah-yilmaz-guney-yorumundan-sonra-olum-tehdidi-aldigini-souledi-001.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi başlamıştır. 2006 yılında babasının işleri sebebiyle İngiltere'ye taşınmıştır. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil olmuştur. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri almıştır. Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur. Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif gelmiştir. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin karakterine hayat vermiştir.