Fatma Turgut sahnede olduğu anda fırlatılan çakmak kafasına isabet etti

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut'a, konserde şarkı söylediği anda sahneye atılan bir çakmak kafasına denk geldi. Konserinde şarkı söyleyen ünlü şarkıcı Fatma Turgut'un kafasına sahneye atılan bir çakmak isabet etti.

Fatma Turgut sahnede olduğu anda fırlatılan çakmak kafasına isabet etti

Görüntüler, konserde bulunan bir dinleyici tarafından sosyal medyada paylaşılmasıyla hızla yayıldı. Model grubunun dağılmasının sonrasında kariyerine tek başına devam etme kararı alan Fatma Turgut, Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte sevenleriyle bir araya geldi.

fatma-turgut-sahnede-oldugu-anda-firlatilan-cakmak-kafasina-isabet-etti.jpg

GÖRÜNTÜLER BİR İZLEYİCİ TARAFINDAN KAYDA ALINDI

Sevilen şarkıcı, sahnede maalesef büyük bir talihsizlik yaşadı. Bir kişinin attığı çakmak, Fatma Turgut'un kafasına denk geldi. O anlar konserdeki bir dinleyici tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı ve görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

fatma-turgut-sahnede-oldugu-anda-firlatilan-cakmak-kafasina-isabet-etti-001.jpg

FATMA TURGUT KİMDİR?

Türk rock müzik şarkıcısı Fatma Turgut, 2 Ocak 1984 yılında dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü'ne girmiştir. 2010 yılında buradan mezun olmuştur. Bu süreç içerisinde gördüğü eğitim bünyesinde; çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda çalışmalar yapma fırsatı bulmuştur. Aynı zamanda çeşitli amatör rock gruplarıyla sahne çalışmalarını sürdürmüştür. 2005-2008 yılları arasında özel bir müzik dershanesinde klasik gitar ve koro öğretmenliği de yapmıştır.