Fazla kilolarından kurtulan Zara; 16 saat aç kalıyorum

Son günlerde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Zara, zayıflama formülünü paylaştı.

Fazla kilolarından kurtulan Zara; 16 saat aç kalıyorum

Günde 16 saat aç kalan şarkıcı, saat 16.00'dan sonra sadece bitki çayı ve ödem attırıcı ürünler kullandığını söyledi. Yüzündeki değişim ve verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü türkücü Zara, konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. Yakın zamanda amcasını kaybettiği için iştahının kesildiğini ifade eden Zara, kendisini 16 saat aç bıraktığı ilginç diyetti anlattı.

fazla-kilolarindan-kurtulan-zara-16-saat-ac-kaliyorum.jpg

ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM

Nasıl zayıfladığını herkesle paylaşan ünlü şarkıcı Zara, "Yakın zamanda amcamı kaybettim. Bir süredir yemekten kesildim. Kendisi baba yarısı olurdu. Allah rahmet eylesin. Bir süredir de diyet yapıyorum. Öğlen 4'ten sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcılar kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum. Bunun çok faydasını gördüm" şeklinde ifadeler kullandı.

fazla-kilolarindan-kurtulan-zara-16-saat-ac-kaliyorum-001.jpg

ZARA KİMDİR?

Zara, 5 Ocak 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kimlikteki adı Neşe Yılmaz olan sanatçının çocukluğu İstanbul'da geçmiştir. Aslen Adıyamanlı olan Zara, Çocukluk yıllarında "Neşecik" adı ile sekiz albüm piyasaya sürmüştür. 1991 yılında Milliyet gazetesinin açmış olduğu Liselerarası Müzik ve Halk Oyunları yarışmasında “Türk Halk Müziği Bayan Solist” dalında Türkiye birincisi olmuştur. Aynı yarışmaya 1993 yılında katılarak tekrar birincilik kazanmıştır. Yüksek eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nde tamamlamıştır 1996 yılında TRT’nin açtığı “Yetişmiş Ses Sanatçısı” sınavını kazanmıştır ve “TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı” unvanıyla göreve başlamıştır.