Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çekmekle suçlanan Barış Kılıç; Biraz edep illede edep

Oyuncu Barış Kılıç, 2000'li senelerde Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz videosunu çekmekle suçlanınca daha fazla sessizliğini koruyamadı.

Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çekmekle suçlanan Barış Kılıç; Biraz edep illede edep

Söz konusu olayla herhangi bir bağlantısının olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, hakkında karalama kampanyası başlatanlar içinde şikayetçi olacağını ifade etti. 2000'li senelerde Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç'ın olduğu ileri sürülmüş ancak Gökhan Demirkol mahkemede hakimin "Üçüncü kişi var mı?" soruna "Kesinlikle yok, görüntüleri ben çektim" ifadelerini kullanmıştı. Seneler önce yaşanan olay yeniden gündeme gelince Barış Kılıç da bir açıklama yaparak olayla ilgisinin olmadığını ve şikayetçi olacağını altını çizerek söyledi.

gamze-ozcelik-in-tecavuz-goruntulerini-cekmekle-suclanan-baris-kilic-biraz-edep-illede-edep.jpg

GERÇEKTEN YAZIK

Bugünlerde Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol oyuncularından biri olan Barış Kılıç, performansından ötürü konuşulmaya başlayınca seneler önce adının geçtiği tecavüz olayı yeniden magazin gündeminde yerini aldı. Kızılcık Şerbeti'nin izlenmemesi ve oyuncunun başarısının övülmemesi gerektiğini savunan postlar atmaya başlayınca Barış Kılıç'tan cevap gecikmedi. X hesabından açıklama yapan oyuncu, “Bir gazetenin magazin ekinin yalan haberinden yola çıkarak hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiçbiri doğru değildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık… Arkadaşlar hakkımda yazılıp çizilenler tamamen koca bir yalandır. Lütfen itibar etmeyin. Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten. Biraz edep. İlle de edep" ifadelerini kullandı.

gamze-ozcelik-in-tecavuz-goruntulerini-cekmekle-suclanan-baris-kilic-biraz-edep-illede-edep-001.jpg

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya, Arguvan'da dünyaya gelmiştir. 1983 yılında İstanbul'a taşınmıştır. 1 ablası 1 kız kardeşi bulunmaktadır. Babası emekli ilkokul öğretmenidir. Okmeydanı Anadolu Lisesi'ni bitirmiştir. İstanbul üniversitesinin iktisat fakültesinden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika'ya gitmiştir. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye'ye dönmüştür ve Yeditepe üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır.