Gönül Dağı dizisinden 5 oyuncu birden ayrıldı

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezonunda Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin diziye veda etti.

Gönül Dağı dizisinden 5 oyuncu birden ayrıldı

Dizide roket kazası sonucu yaralanan Veysel'i oynayan Semih Ertürk'ün kadrodan ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz net değil. TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Gönül Dağı’nda beklenmedik vedalar yaşanmaya devam ediyor. Yeni sezon bölümleriyle yayın hayatına başlayan dizide rol alan Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin kadrodan ayrıldı.

gonul-dagi-dizisinden-5-oyuncu-birden-ayrildi.jpg

SEMİH ERTÜRK’ÜN AYRILIP AYRILMADIĞI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Yavuz Sepetçi, Efe Aydan ve Ulviye Karaca gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi yeni sezona 5 oyuncuyla yollarını ayırarak başladı. Dizide yer alan Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin veda ederken son fragman da izleyicilerin kafalarını karıştırdı. Dizinin yeni bölüm fragmanda Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel, roketten dolayı ağır yaralanıyor. Acil ameliyata alınan Veysel'in kurtulamadığı ifade edilirken Semih Ertürk'ün kadrodan ayrılıp ayrılmadığı ise henüz bilinmiyor.

gonul-dagi-dizisinden-5-oyuncu-birden-ayrildi-001.jpg

SEMİH ERTÜRK KİMDİR?

Semih Ertürk, 1993 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde Eğitimini tamamlamıştır.
Reklam filmlerinde rol alan Semih Ertürk, 2015 tarihinde Yok Artık sinema filminde rol almıştır.
Semih Ertürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında yer almıştır ve Taner karakterini hayat vermiştir.