Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel diziden ayrılıyor mu? Bu akşam gözyaşları sel olacak

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü için nefesler tutuldu. Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen ve uzun yıllardır ekran macerasına devam eden Gönül Dağı dizisinde bu akşam gözyaşları sel olacak.

Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel diziden ayrılıyor mu? Bu akşam gözyaşları sel olacak

Her bölümü izlenme rekoru kıran sevilen dizi Gönül Dağı’nda yaprak dökümü yaşanıyor. Dizi kadrosunda yaşanan peş peşe ayrılıklar izleyiciyi üzerken son olarak dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Veysel’in ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı sahne herkesi ağlatmıştı. Dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Veysel’in akıbetinin iyi olmadığı görüldü. Peki, Gönül Dağı Veysel ölü mü? Veysel ölecek mi, yaşıyor mu? Gönül Dağı Veysel diziden ayrılıyor mu? İşte tüm detaylar…

VEYSEL AĞIR YARALANDI

Gönül Dağı dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Veysel’in geçirdiği kaza sonucunda ağır yaralandığı ve apar topar hastaneye kaldırıldığı görülmüştü. İzleyiciler Veysel’in durumunu merak ederken diziden ayrılacağına dair iddialar ise izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı. Son dönemde adeta bir yaprak dökümü yaşanan dizide Veysel’in de kadrodan çıkacağına dair iddialar tepki çekti.

gonul-dagi-veyel-oldu-mu-gonul-dagi-veysel-diziden-ayriliyor-mu-bu-aksam-gozyaslari-sel-olacak.jpg

VEYSEL ÖLECEK Mİ?

Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen yeni bölümünde Veysel, yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve durumunun ağır olduğu belirtilmişti. Bu haftaki yeni bölüm merakla beklenirken Veysel ölecek mi, yaşayacak mı soruları gündemde yer alıyor. Veysel’in diziden ayrılmamasını isteyen izleyiciler ise bu konuyla ilgili tüm detayları ve gelişmeleri yakından takip ediyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında ise Veysel’in durumunun kötü olduğu görülüyor. Veysel ölecek mi, yaşayacak mı sorularına yanıt aranırken bu soru dizinin 23 Eylül 2023 Cumartesi (bu akşam) ekrana gelecek olan yeni bölümünde yanıt bulacak.

gonul-dagi-veyel-oldu-mu-gonul-dagi-veysel-diziden-ayriliyor-mu-bu-aksam-gozyaslari-sel-olacak-001.jpg

gonul-dagi-veyel-oldu-mu-gonul-dagi-veysel-diziden-ayriliyor-mu-bu-aksam-gozyaslari-sel-olacak-002.jpg

SEMİH ERTÜRK DİZİDEN AYRILIYOR MU?

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Gönül Dağı’nda Veysel karakterine hayat veren oyuncu Semih Ertürk’ün diziye veda edip etmeyeceği merak ediliyor. Henüz yapım ekibinden veya oyuncudan bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Veysel’in akıbeti Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde belli olacak.