Gülben Ergen'den bir takipçisinin sorusuna bomba yanıt

Sosyal medyada takipçileriyle sık sık etkileşimde kalan Gülben Ergen ssoru-cevap etkinliği yaptı.

Gülben Ergen'den bir takipçisinin sorusuna bomba yanıt

Şarkıcı Gülben Ergen son olarak silikon sorularına verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Paylaşımlarıyla güdemden düşmek bilmeyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen kışa hazırlık yaparken paylaşımda bulunmuştu. Hem günlük hayatından hem konserlerinden pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan şarkıcı takipçilerinin sorularını cevapladı.

gulben-ergenden-bir-takipcisinin-sorusuna-bomba-yanit.jpg

BEDENİMDE SİLİKON TAŞIYAMAM

Gülben Ergen "Silikon yok mu göğüslerinizde, sanki var gibi, çok güzeller" sorusunun ardından "Size öyle geliyor" cevabını verdi. Ancak şarkıcı bu yanıtla tatmin olmayıp sözlerine şöyle devam etti: "Taksi plakalarım da silikonlarım da yok. Takma tırnak tamam, bedenimde silikon taşıyamam" ifadelerini kullandı.

gulben-ergenden-bir-takipcisinin-sorusuna-bomba-yanit-001.jpg

GÜLBEN ERGEN HAKKINDA

Gülben Ergen 25 Ağustos 1972 tarihinde Kadıköy, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 48 yaşındaki Türk şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirmiştir. 1987 yılında 16 yaşındayken Hürriyet gazetesinin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Gülben Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenliğe başlamıştır. Kariyerine mankenlik ve oyunculukla başlayan Ergen, sonrasında müzik piyasasına assolist olarak adım atmıştır. Başrolünü Bülent Ersoy'un oynadığı 1988 çıkışlı Biz Ayrılamayız, Ergen'in ilk sinema deneyimi olmuştur. Aynı yıl Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu filmlerden sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak ile Kanun Savaşçıları filmlerinde yer alan Ergen, kendisinden beş yaş büyük ağabeyini bir trafik kazasında kaybetmiştir.