Gülben Ergen’den turşu tarifi

Yoğun bir konser temposu bulunan Gülben Ergen, sahnelerden arta kalan vakitlerinin büyük kısmını evine ve çocuklarına ayırıyor.

Gülben Ergen’den turşu tarifi

Kış ayları için hazırlıklara başlayan Gülben Ergen, son olarak kurduğu turşunun tarifini takipçileriyle paylaştı. Konserlerinden arta kalan vaktini evinde çocuklarıyla geçirmeyi tercih eden Gülben Ergen, kışın yemek için turşu ve sebze hazırlıklarına başladı. "Ünlü de olsan kış hazırlığı yapacaksın" ifadelerini kullanan Gülben Ergen, yaptığı tüm tarifleri de takipçileriyle paylaşmayı tercih etti.

gulben-ergenden-tursu-tarifi.jpg

“ÇİFT LAHANALI ENERJİ TURŞUSU”

5,3 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından sık sık günlük yaşantısından paylaşımlar yapan Gülben Ergen, kışa hazırlık amacıyla için kırmızı biber, taze fasulye ve turşu hazırladı. Sağlıklı beslenmesine her daim dikkat eden Gülben Ergen, son olarak kırmızı ve beyaz lahanadan turşu yaptığı anları paylaştı. Ünlü sanatçının "Çift lahanalı enerji turşusu" notuyla yayınladığı video takipçilerinden büyük ilgisiyle karşılandı.

gulben-ergenden-tursu-tarifi-001.jpg

GÜLBEN ERGEN HAKKINDA

Gülben Ergen 25 Ağustos 1972 tarihinde Kadıköy, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirmiştir. 1987 yılında 16 yaşındayken Hürriyet gazetesinin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Gülben Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenliğe adım atmıştır. Kariyerine mankenlik ve oyunculukla başlayan Gülben Ergen, daha sonra müzik piyasasına assolist olarak adım atmıştır. Başrolünü Bülent Ersoy'un oynadığı 1988 çıkışlı Biz Ayrılamayız, Ergen'in ilk sinema deneyimi olmuştur. Aynı yıl Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte başrolü paylaşmıştır.