Hadise annesinden bahsederken göz yaşlarına hakim olamadı

Geçtiğimiz akşam Bursa'da sahne alan şarkıcı Hadise, kendisini dinlemeye gelen annesinden söz ederken gözyaşlarına daha fazla hakim olamadı.

Hadise annesinden bahsederken göz yaşlarına hakim olamadı

Hayatında her şeyi önce annesi için yaptığını dile getiren Hadise, "Her zaman önce sen, sonra ben. İyi ki varsın" ifadelerini kullandı. Yoğun bir konser temposu bulunan ve son olarak "Sevmiyo" isimli şarkısını piyasaya süren ünlü sanatçı Hadise, geçtiğimiz akşam Bursa'da sevenleriyle bir araya geldi. Şıklığıyla adeta göz kamaştıran Hadise, kendisini dinlemeye gelen annesinden bahsederken duygusal dakikalar yaşadı.

hadise-annesinden-bahsederken-gozyaslarina-hakim-olamadi.jpg

ÖNCE SEN SONRA BEN

Sahneye siyah bir elbise giyerek çıkan Hadise, arka arkaya sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden ünlü şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen annesi hakkında yorumlarda bulunurken. Pop Bizde'de yayınlanan anlarda, sahnede gözyaşlarına hakim olamadığı gözlemlenen Hadise, "Ben hayatımda ne yaptıysam ilk annem için yaptım, her zaman. Önce o, sonra ben. Ve bu hep böyle olacak. Anneciğim seni seviyorum, iyi ki varsın" şeklinde ifadeler kullandı.

hadise-annesinden-bahsederken-gozyaslarina-hakim-olamadi-001.jpg

HADİSE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçika’da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seven ünlü şarkıcı Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar vermiştir. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştur. Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katılmıştır. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başarmıştır.