Hadise; Bizde bir kitap bir daha okunmaz

Eski eşi Mehmet Dinçerler ile sürekli olarak barıştığı iddia edilen Hadise, son konserinde "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap tekrar okunmaz" ifadeleriyle söylentilere son noktayı koydu.

Hadise; Bizde bir kitap bir daha okunmaz

Ünlü popçu Hadise, geçtiğimiz gün gün sosyal medya hesabından çizgili gömlek giyen bir erkeğin fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koymuştu. Aynı gömleğin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'de olduğu eski fotoğraflarda ortaya çıkınca ikilinin barıştığı iddiası gündemde yerini almıştı. Konserinde hakkındaki barışma iddiasına yanıt veren Hadise ise "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" sözleriyle gönderme yaptı.

hadise-bizde-bir-kitap-bir-daha-okunmaz.jpg

İDDİALARIN ÖNÜNÜ KESTİ

Yoğun konser maratonuna tüm hızıyla devam eden Hadise, geçtiğimiz akşam İzmir'de sahne aldı. Süperman şarkısını seslendirirken bir hayranının pankartını gören Hadise, Eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı yönündeki iddialara göndermede bulunarak "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap tekrar okunmaz" sözleriyle barışma iddialarının önünü kesti.

hadise-bizde-bir-kitap-bir-daha-okunmaz-001.jpg

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

Mehmet Dinçerler, Türkiye'de pek çok ilde zincir ağı bulunan gıda merkezi Hacı Sayid'in kurucusudur. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak üyesi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler’e devretti. Türkiye'de seneler önce yok olmaya başlayan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmış bir isimdir.