Hadise sahnesinde başörtülü hayranıyla sarıldı sosyal medyadan yazdıkları ise takdir topladı

Konserde hayranlarıyla buluşan Hadise, başörtülü bir hayranını sahneye çağırdı.

Hadise sahnesinde başörtülü hayranıyla sarıldı sosyal medyadan yazdıkları ise takdir topladı

Ünlü şarkıcı o anlarda yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından paylaştı. Hadise "Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın.” Son dönemlarde yoğun bir konser koşuşturması bulunan Hadise, geçtiğimiz gece verdiği bir konserinde başörtülü hayranını sahneye çıkardı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü popçu paylaşımına "Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın" notunu yazdı. Hayranı ünlü şarkıcıya yüzüğünü hediye etti.

hadise-sahnesinde-basortulu-hayraniyla-sarildi-sosyal-medyadan-yazdiklari-ise-takdir-topladi.jpg

DUYGULARINI PAYLAŞTI

Hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık magazin gündeminde yerini alan Hadise konserlerine hız kesmeden yoğun tempoda devam ediyor. Gaziantep'te konser veren Hadise Ayşegül adındaki bir seyircisini sahneye davet etti. Hayranıyla duygusal dakikalar yaşayan ünlü popçu o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

hadise-sahnesinde-basortulu-hayraniyla-sarildi-sosyal-medyadan-yazdiklari-ise-takdir-topladi-001.jpg

BANA YÜZÜĞÜNÜ HEDİYE ETTİ

Hadise "Geçtiğimiz akşam seyirci arasında Küçük Bir Yol şarkım çalmaya başladığında Ayşegül'ü gördüm. Küçük Bir Yol şarkımla olan derin bağını hissettim ve gel yanıma dedim. Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın. Ayşegül; Ben de hep sıfırdayım dedi tam şarkımızın o kısmında. Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik. Bana parmağındaki yüzüğü hediye etti Ayşegül ve o yüzük hala parmağımda. Biz aslında bir şarkıyla neler yaşamışız, hissetmişiz. Müzik, sanat hep olsun, bizleri duygularımızla böyle bir araya getirsin. Ayşegül, Hadise fark etmez. Hepimiz çok özeliz ve kendi küçük yolumuz ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.