Hadise’nin olay yaratan üstsüz pozu

Yeni şarkısını piyasaya sürmek için gün sayan popçu Hadise, cesur pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Arkası dönük bir şekilde üstsüz poz veren Hadise, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Hadise’nin olay yaratan üstsüz pozu

Ünlü popçunun fotoğrafı kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu. Güzel şarkıcı Hadise, üstsüz verdiği pozlarını "Kimse sen gibi sevmiyor " notuyla paylaşım yaptı. Hadise'nin cesur pozuna kısa sürede beğeniler çığ gibi yağdı.

hadisenin-olay-yaratan-ustsuz-pozu.jpg

200 BİNE YAKIN BEĞENİ ALDI

Yeni şarkısı için bir süre önce kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Hadise, Instagram paylaşımlarına da tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerde cesur paylaşımlar yapan Hadise, son fotoğrafıyla adeta büyüledi. Başarılı şarkıcı üstsüz şekilde verdiği pozları arka arkaya takipçilerinin beğenisine sundu. Hadise olay yaratan pozuna "Kimse sen gibi sevmiyor" notunu yazdı. Ünlü şarkıcının son günlerde paylaştığı iddialı pozu 200 bine yakın beğeni almayı başardı.

hadisenin-olay-yaratan-ustsuz-pozu-001.jpg

HADİSE KİMDİR?

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi severmiş. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar vermiştir. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştur. Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katılmıştır. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulunmuştur. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girmiştir.