Hadise'nin yeni klibindeki erotik sahne tepkilere sebep oldu

Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasak koyulan Hadise'nin yeni klibinden ilk kesit paylaşıldı.

Hadise'nin yeni klibindeki erotik sahne tepkilere sebep oldu

Yarı çıplak kamera karşısına geçen Hadise, klibi erotik bulunduğu için büyük tepki topladı. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarından ötürü sık sık adından söz ettiren popçu Hadise, 29 Eylül'de yayınlanacak olan Sevmiyo'dan ilk kesiti takipçileriyle paylaştı. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibinden ötürü RTÜK'ten sansür yiyen Hadise'nin yeni klibindeki erotik sahneleri hayranlarının tepkisine sebep oldu.

hadisenin-yeni-klibindeki-erotik-sahne-tepkilere-sebep-oldu.jpg

SIFIR TOLERANS ŞARKISI SANSÜR YEMİŞTİ

Özel hayatıyla gündemden düşmek bilmeyen ünlü şarkıcı Hadise, kısa bir süre önce Sevmiyo şarkısı için kamera karşısına geçti. Klipte yarı çıplak halleriyle dikkat çeken Hadise'nin erkek partneriyle erotik sahneleri tepkilere neden oldu. Instagram'da 14,5 milyon takipçisi bulunan Hadise, 29 Eylül'de çıkacak olan Sevmiyo klibinden ilk kesiti bugün takipçilerinin beğenisine sundu. Hadise'nin şarkısındaki erotik sahnelerden oldukça rahatsız olan takipçileri "Terbiyesizlik diz boyu" şeklinde yorumlar yaptı yaptı. Hadise'nin 2018 yılında piyasaya sürülen Sıfır Tolerans şarkısının klibi erotik bulunması sebebiyle RTÜK tarafından ceza yemişti.

hadisenin-yeni-klibindeki-erotik-sahne-tepkilere-sebep-oldu-001.jpg

HADİSE HAKKINDA

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçika’da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyormuş. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar vermiştir. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye sonuna kadar destek olmuştur.