Hakan Peker Belediye başkanlığı adaylığını hangi partiden koyacak?

Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını duyuran Hakan Peker, bir takipçisinin "Neden AK Partiden aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna "AK Parti'den aday filan değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" Yanıtını verdi.

Hakan Peker Belediye başkanlığı adaylığını hangi partiden koyacak?

Ünlü şarkıcı hiçbir partiden aday olmayacağını altını çizerek belirtti. Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını duyuran Hakan Peker, AK Parti'den aday olacağı yönündeki iddialara yanıt vererek son noktayı koymuş oldu. Takipçisinin yorumunu cevaplayan Hakan Peker, "AK Parti'den aday değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" İfadelerini kullandı.

hakan-peker-belediye-baskanligi-adayligini-hangi-partiden-koyacak.jpg

TÜM ENGELLMELERE RAĞMEN

7 ay sonra gerçekleşecek olan yerel seçimlerde annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanlığına aday olacağını duyuran Hakan Peker, 30 Eylül'de ilçede vereceği halk konseri için billboard'lara afiş astırmak talebinde bulundu. Şarkıcı, belediye tarafından engellendiğini iddia etti. 62 yaşında siyasete atılmaya karar veren Hakan Peker, belediyenin bu tutumuna sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı, "Kamu kuruluşu olan bir belediyenin bunu kendi şahsi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda kullanıp, toplumun sanatçıyı dinleme hakkını elinden almaya çalışmasını lanetle kınıyorum ve 30 Eylülde Safranbolu'da, hemşerilerimle tüm engellemelere rağmen Misak-ı Milli Demokrasi meydanında buluşacağım" ifadelerini kullandı.

hakan-peker-belediye-baskanligi-adayligini-hangi-partiden-koyacak-001.jpg

PARTİ YOK

Ünlü sanatçı, paylaşımına yorum yapan bir takipçisinin "Neden AK Parti'den aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna ise "AK Parti'den aday değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" Yanıtını verdi. Ünlü popçu yapılan bir başka yorumunda ise herhangi bir partiden aday olmayacağını belirtti. Hakan Peker "Parti yok, ben konser veriyorum benim her partiden sevenlerim var" şeklinde ifadeler kullandı.