Hande Erçel'in 1 yıldır oyunculuk dersleri aldığı ortaya çıktı

Bambaşka Biri dizisinde Savcı Leyla karakterine hayat veren ancak performansından dolayı günlerdir eleştirilerin odağı olan Hande Erçel'in 1 yıldır oyunculuk, şan, diksiyon ve beden dili dersleri aldığı öğrenildi.

Hande Erçel'in 1 yıldır oyunculuk dersleri aldığı ortaya çıktı

Burak Deniz'le Bambaşka Biri dizisinin başrolünü beraber paylaşan Hande Erçel, günlerdir oyunculuk performansından ötürü sosyal medyada linç ediliyor. Mimiklerinden dolayı eleştiri alan oyuncunun 1 yıldır oyunculuk dersleri aldığı ortaya çıktı.

hande-erceli-in-1-yildir-oyunculuk-dersleri-aldigi-ortaya-cikti-001.jpg

POLİGONDA ATIŞ YAPTIĞI ANLARI PAYLAŞTI

2. Sayfa'nın bir haberine göre, Hande Erçel 1 senedir haftada 10 saat Craft Tiyatro'nun yönetmenlerinden İbrahim Çelik ile birlikte çalışıyor. Bazı yabancı oyuncuların online derslerine de katılım sağlayan güzel oyuncu aynı zamanda şan, diksiyon ve beden dili dersleri aldı. Birkaç gündür izleyicilerin ve sosyal medyanın dilinden düşmeyen Hande Erçel, yapılan yorumlarla ilgili sessizliğini korurken geçtiğimiz akşam dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Geçtiğimiz Mart ayında poligonda atış yaptığı anları paylaşan oyuncu, dizideki Leyla rolüne uzun zamandır hazırlandığını ispatlamaya çalıştı. Diğer yandan Hande Erçel'e yönetmeni, Bergüzar Korel ve Tolga Karel'den destek mesajları da gelmişti.

hande-erceli-in-1-yildir-oyunculuk-dersleri-aldigi-ortaya-cikti.jpg

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. İlk olarak TRT ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı dizide rol almıştır. Oynamış olduğu Çılgın Dershane ismindeki gençlik dizisi ile ön plana çıkmıştır. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat karakterini canlandırmıştır. Hande Erçel 2012 tarihinde Azerbaycan'da yapılmış olan Miss Civilization Of The World güzellik yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmanın neticesinde ikinci olma şansını yakalamıştır. Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk sanatları bölümünde eğitim almıştır.