Hasta olan Turabi’den Survivor All Star açıklaması

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2024'ün 7'nci yarışmacısı Turabi Çamkıran olmuştu.

Hasta olan Turabi’den Survivor All Star açıklaması

Daha önce iki defa şampiyonluk yaşayan Turabi, bastonlu şekilde kamera karşısına geçip, sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. İki defa şampiyon olduğu Survivor'da tekrar yarışacak olan Turabi, sosyal medya hesabından bastonlu bir pozunu takipçileriyle paylaştı. Bir süre önce kaza geçiren Turabi, sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu.

hasta-olan-turabi-den-survivor-all-star-aciklamasi.jpg

ARALIK AYINDA BASTONDAN KURTULACAĞIM

Survivor All Star kadrosuna tekrar dahil olan Turabi, son günlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla magazin gündeminde yerini almıştı. Survivor All Star 2024'ün kadrosuna katılanTurabi, henüz sağlık sorunlarını atlatabilmiş durumda değil. Bastonlu bir halini yayınlayan Turabi, yarışmaya katılmayacağı ile ilgili dedikodulara yaptığı paylaşımla son noktayı koydu. Turabi "Rahatsızlığından dolayı gelemeyecek diyenlere aldırış etmeyin. Aralık ayının ilk haftaları bastondan kurtulacağım inşallah. Fizik tedavi sürecim iyi ilerliyor. Ocak'ta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum. Zaten Survivor için antrenmana fazla gerek yok. Adada herkes yatarken benim bol bol vaktim olacak hazırlanmaya. İlk aydan sonra da alışmaya başlarım. O zamana kadar elediler elediler. Eleyemediler geçmiş olsun. Sağlığınıza iyi bakın. O gitti mi hiçbir şeyin önemi kalmıyormuş" ifadelerini kullandı.

hasta-olan-turabi-den-survivor-all-star-aciklamasi-001.jpg

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitmiştir ancak bitirememiştir, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirmiştir. Gençliğinden beri hem breakdance hem de muay thai dövüş sanatıyla ilgilenmiştir.