Hudutsuz Sevda dizisindeki şiddet ve tecavüz sahneleri infial yarattı

Geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle seyircisiyle buluşan Hudutsuz Sevda dizisindeki kadına şiddet, tecavüz ve cinayet sahneleri izleyicilerin tepkilerine neden oldu.

Hudutsuz Sevda dizisindeki şiddet ve tecavüz sahneleri infial yarattı

Dizinin RTÜK'ten ceza alması gerektiğini dile getiren izleyiciler, "Bu saçmalığı nasıl kabul edip oynadınız" şeklinde konuşarak oyunculara da adeta isyan ettiler. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın başrolünü paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisi geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide kadına şiddet ve tecavüz sahneleri izleyicileri çokça öfkelendirdi.

hudutsuz-sevda-dizisindeki-siddet-ve-tecavuz-sahneleri-infial-yaratti.jpg

ŞİDDETİ NORMALLEŞTİRMEKTEN BIKMADINIZ MI?

Artvin'de çekilen dizide Esra Dermancıoğlu ve Biran Damla Yılmaz'ın şiveli konuşmaya çalışması izleyiciler tarafından hiç beğenilmedi. Dizide Biran Damla Yılmaz'ın canlandırdığı Yasemin, başı Tarık tarafından defalarca taşa vurularak öldürüldü. Tarık bir kadın da tecavüz etti. Dizide Deniz Can Aktaş'ın hayat verdiği Halil İbrahim de sevdiği kadın Yasemin'i öldüren Tarık'ın boğazını kesti. Dizideki tecavüz, kadına şiddet ve cinayet sahneleri izleyicilerin sert tepkilerine neden oldu. RTÜK'e seslenen birçok izleyici, "Şiddeti normalleştirmekten bıkmadınız mı?" Yorumları yaparken oyuncuların bu rolleri kabul etmesi de tepkilere sebep oldu.

hudutsuz-sevda-dizisindeki-siddet-ve-tecavuz-sahneleri-infial-yaratti-001.jpg

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Perşembe akşamı saat 20.00’de ilk bölümü gösterime giren Hudutsuz sevda dizisinin konusu: Küçük bir çocukken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri dönecektir. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır.