İbrahim Tatlıses Yargı dizisinde Pınar Deniz’in performansına hayran kaldı

Geçtiğimiz akşam 3. sezonuyla seyircisiyle buluşan Yargı dizisini seyreden İbrahim Tatlıses, başrol oyuncusu Pınar Deniz'in başarılı performansına kayıtsız kalamadı "Bitirdin beni kızım ya. Başarıların daim olsun" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses Yargı dizisinde Pınar Deniz’in performansına hayran kaldı

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan ve Uğur Polat'ın başrolünü beraber paylaştığı Yargı dizisi geçtiğimiz akşam 3. sezon ilk bölümüyle yayın hayatına tekrar başladı. Diziyi izleyen İbrahim Tatlıses, Pınar Deniz'in oyunculuğu karşısında büyülendi.

ibrahim-tatlises-yargi-dizisinde-pinar-denizin-performansina-hayran-kaldi.jpg

“BİTİRDİN BENİ KIZIM YA”

Belli aralıklarla izlediği dizilerle ilgili yorumlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan İbrahim Tatlıses, son olarak Yargı dizisini izledi. Başrol Pınar Deniz'in oyunculuk performansına kayıtsız kalamayan İbrahim Tatlıses, X hesabından yaptığı bir paylaşımda "Pınar Deniz bitirdin beni kızım ya. Ne Yargı'ymış be arkadaş bütün ekibi tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun arkadaşlar" şeklinde ifadeler kullandı. Ağustos ayından da Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin'in başrol olduğu Ya Çok Seversin'i izleyen İbrahim Tatlıses, "Ya Çok Seversin'i izliyorum aşık olasım geldi. Hem güldüm hem ağladım hem üzüldüm. Çocukların kıyafetini vakfa götürdüğü sahnede çok duygulandım. Senaristi ve bütün ekibi tebrik ediyorum, alkışlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ibrahim-tatlises-yargi-dizisinde-pinar-denizin-performansina-hayran-kaldi-001.jpg

PINAR DENİZ HAKKINDA

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Pınar Deniz, aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat bitirememiştir. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 yılında Evrim karakteri ile Sil Baştan dizisinde yaşamıştır. Asıl çıkışını ise Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile yapmıştır. Ayrıca Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde rol almıştır.